Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 3+kk • 98 m² bez realitkyNa Návsi, Hrdlořezy - Hrdlořezy u Mladé Boleslavi, Středočeský kraj

Na Návsi, Hrdlořezy - Hrdlořezy u Mladé Boleslavi, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Dobrý den, nabízím dům ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu. Dům o velikosti 98m2, který je postaven ze slámy a hlíny, je řešen jako 3kk. V dolní části domu se nachází koupelna s vanou, oddělené WC, a 2 pokoje -dohromady 3,5x3m (je to1 větší pokoj 7x3m, který je v současné době rozdělen na 2 menší) . Také je zde velká chodba, kde jsou velké skříně, police a schodiště do horního patra. Horní patro je podkrovní o velikosti 49m2, od podlahy do štítu v nejvyšším bodě je to 5 metrů. Zde se nachází obývací pokoj a kuchyň . Je zde dostatek místa i na další spaní nebo jiné využití prostoru (celkem 49m2). Horní patro je zevnitř celé ve dřevě. Objekt je vytápěn kamny na tuhá paliva. V koupelně je přidaný elektrický žebřík. V horním patře je francouzké okno (dveře), které vede na terasu a přilehlou zahradu.

Zahrada o rozloze 1000m2 je z větší části svažitá, ale svah je upraven na kaskádové schody, což poskytuje dostatek rovného prostoru například na záhon, trampolínu, bazén apod. Horní část zahrady je rovina (cca 300m2). V horní části se nachází letní patrová chata (cca30m2) se zastřešenou verandou, ohniště, suché WC. Na pozemku jsou ovocné a okrasné keře a stromy – vše každý rok hojně plodí. Na pozemku jsou také kůlny na nářadí, sportovní potřeby a jiné. Pozemek je situován na velmi krásném a klidném místě na konci obce, hned u lesa. Jezdí sem pouze sousedi (cca 3) a i tak je tu velmi řídká doprava. Přestože je pozemek v údolí, leží i tak dostatečné daleko od okolních topících obydlí, že sem v zimních měsících vůbec nejde kouř.

V obci se nachází mateřská školka, 2x dětské hřiště, letní hospůdka. V sousedící Debři (cca 1,5km od domu) je velmi dobrá základní škola, mateřská škola, obchod s potravinami a restaurace u Mendlíků. Obec pořádá různé společenské akce, jako např plesy, dětský den apod. S obcí je velmi dobré spojení s Mladou Boleslaví – autem 10min, boleslavkou MHD –bus č. 70 a 72 (cca 20min) a „dálkový“ bus (Boleslav –Čistá- Bělá p.B.) – 10min. V Debři je také vlaková zastávka. Doporučuji všem, kteří hledají nádherné a klidné místo v přírodě, ale zároveň velmi blízko města, kde je veškerá občanská vybavenost. Vhodné také pro rodiny s dětmi, jezdí zde velmi málo aut.

Pouze pro slušné nájemníky, kteří jsou schopni včas a řádně platit nájem a dokážou se postarat jak o dům, tak i zahradu.

Nájem činí 18.000,-Kč za měsíc + poplatky za elektřinu (která bude napsaná na nájemníka) (za 4 členou rodinu to vychází na cca 000,-Kč.) požadujeme vrtnou kauci 36000,-Kč.

Volné od 1.9.2021

Pro více informací a prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Děkuji

We offer a beautiful house to rent fór short And long term. The 98m2 house is situated 4 km otside the town Mladá Boleslav (50km from Prague). On the ground floor there is the bathroom, toilet, big room and a large hall with stairs leading upstairs. On the top floor there is an open space (5m high at the highest point) with living room, kitchen and at the moment area for children to play. From this room there is a big glass door which leads to a terace and to the garden. The garden is 1000m2 with fruit trees and bushes. On the top of the garden there is a little (30m2) wooden house with a terrace and a outside fire place. The main house is heated by stoves for wood or coal or so. It is fully furnished if you need. The house is situated in a very beutiful and peacefull place next to a forest with very few neighbours around. It is suitable for a familiy with children as well as for people who´d like to live in the countriside, close to the nature but very near to a town.

In the nearby village there are 2 playgrounds, playschool, school, shop (grocery) and restaurant. It is only 5/10 minuts to Mladá Boleslav (there are all necesary facilities - doctors, shops, cinema, theatre, etc) by car. There is also a very good bus conection and a train station (about 1,5km from the house).

The rent is 18.000,- Kč per month + fees for electricity (we-4person family pay 1000,- Kč). We demand 36.000,- Kč (return) deposit. It is suitable only for pleasant people who area able to pay rent on time and are able to take care of the house and garden properly.

It´s free from 1.9.2021

For more information, please do not hasitete to contact me at any time. Thanks

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482183
Dispozice3+kk
Dostupné od6. 9. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VodaStudna
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
StáříDo 10 let
OdpadVlastní čistička

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 0 minut pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDHrdlořezy
🚶 14 m (0 min)
PoštaJosefův Důl u Mladé Boleslavě
🚘 2 435 m (4 min)
ObchodCOOP
🚘 9 301 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 5 835 m (7 min)
RestauraceU Fišerů
🚶 13 m (0 min)
LékárnaDr.Max
🚘 4 487 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 1 160 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 440 m (5 min)
SportovištěFotbalová akademie
🚘 4 339 m (4 min)
Hřiště
🚘 4 626 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.