Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 700 m² bez realitkyBezděz, Bezděz - Bezděz, Liberecký kraj

Bezděz, Bezděz - Bezděz, Liberecký kraj
Cena590 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 677 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Krásný pozemek v obci Bezděz u Máchova jezera, určený k výstavbě rodinného nebo rekreačního domu, s vlastní vodovodní a elektro přípojkou, povolena je instalace ČOV nebo jímky.

Ideální velikost 700 m2 v mírném svahu na okraji obce, vedle lesa, v sousedství nové zástavby, mimo turistické trasy.

Lokalita Máchova kraje je v rámci ČR jednou z nejkrásnějších a nejčistších oblastí, nachází se v těsném sousedství Kokořínska a Českého ráje. Najdete zde členitou krajinu s rozlehlými lesy, pískovcovými útvary, vodními plochami. Kromě samotného hradu Bezděz je možno v blízkém okolí navštívit mnoho dalších významných hradů, zámků a památkových rezervací.

Oblast je ideální pro turistiku, cykloturistiku, houbaření, pro obdivovatele historie i současného kulturního dění - konají se zde výstavy, letní divadelní představení, hudební festivaly. V okolí je možno využít vyhlášené restaurace, kvalitní wellness zařízení, jachtařský a tenisový klub.

Velkou výhodou je lehká dostupnost a vzdálenost od Prahy. Po dálnici přes Mladou Boleslav trvá cesta 40 minut od hranice Prahy, je možno také využít trasu přes Mělník.

V případě zájmu o prohlídku mě kontaktujte na tel.č.: 733708168

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482200
VlastnictvíOsobní
Plocha700

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.