Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyPraha - Stodůlky

Rezervováno
Praha - StodůlkyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné14 400 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý byt 2+kk, v 3.NP menšího, čtyřpodlažního panelového domu na rozhraní vilové čtvrti a parku ve Stodůlkách.

Byt o celkové výměře 47 m² disponuje ložnicí, obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem (kuchyňská linka projde v nadcházejících týdnech rekonstrukcí, lednice bude nová), dále předsíní, koupelnou a toaletou (oddělené; jádro zděné s původními obklady a dlažbou). K bytu náleží sklep, samozřejmostí jsou společné prostory (sušárna je po ruce ve 4.patře domu, kočárkárna v přízemí hned u druhého východu z domu směrem do parku, dům disponuje střešní terasou). Okna bytu plastová, orientovaná na západ. Vytápění bytu – kotel v domě.

Byt pronajímáme kompletně zařízený, včetně spotřebičů (nová lednice s mrazákem, sporák s elektrickou troubou, pračka, myčka, mikrovlnka). Obývací pokoj je rozdělen příčkou, je vytvořen pracovní / jídelní kout.

Dům je udržovaný a klidný, hned vedle parku s dětskými hřišti, rybníky, minigolfem, cyklostezkami, možností jízdy na kolečkových bruslích, s napojením na přírodní parky Prokopské a Dalejské údolí. Veškerá občanská vybavenost v místě. Stanice metra Luka ve vzdálenosti cca 7 minut chůze, stanice Lužiny 10 minut chůze přes park, zastávka autobusu cca 150 m (směr Anděl a Motol). Bezproblémové parkování před domem.

Prohlídky možné od 1.11.2022, byt je k nastěhování od 1.12.2022

Nájemné činí 14.400,-Kč / měs. + poplatky 3.600,-Kč / měs. (poplatky zahrnují zúčtovatelnou zálohu na spotřebu teplé a studené vody, topení, a dále poplatky za odvoz odpadu, úklid domu, el. energie ve spol. prostorách domu + elektřinu v bytě).

Záloha na elektřinu 1.000,- kč je tedy již započítána do nájemného, možno přepsat na nájemce a o danou částku ponížit nájemné.

V bytě je přípojka na modem, nájemník si může zajistit internetové připojení ve vlastní režii.

Kauce ve výši 18.000,- Kč

Hledám spolehlivé nájemníky, kteří plánují dlouhodobý pronájem. Byt je dispozičně ideální pro 1-2 dospělé osoby, případně dvojici s malým dítětem.

Pokud vás inzerát zaujal, budu ráda, když mi o sobě něco málo stručně napíšete a zároveň mi v případě nejasností pošlete i doplňující dotazy.

We offer for long-term rent a bright apartment 2 + kk, on the 3rd floor of a smaller, four-storey panel house on the border of a residential area and a park in Stodůlky.

The apartment with a total of 47 m² has a bedroom, a living room connected with a kitchenette (the kitchen will be renovated in the coming weeks, also the fridge will be new), a hallway, a bathroom and a toilet (separate; brick with original tiles). The apartment has a cellar plus there are common areas (drying room is handy on the 4th floor of the house, storage scale for carriage at the ground floor right at the second exit of the house towards the park, the house has a roof terrace). The windows of the apartment are plastic, oriented to the west. Heating of the apartment - boiler in the house.

The apartment is fully furnished, including appliances (new fridge with freezer, stove with electric oven, washing machine, dishwasher, microwave). The living room is divided by a partition so that a working / dining area is created.

The house is well-kept and quiet, next to a park with playgrounds, ponds, mini golf, bike paths, roller skating, with connection to the natural parks Prokopské and Dalej valley. All civic amenities on site. Metro station Luka at a distance of about 7 minutes walk, Lužiny station 10 minutes walk through the park, bus stop about 150 m (direction Anděl and Motol). Easy parking in front of the house.

Viewings possible from 1.11.2022, the apartment is available to move in from 1.12.2022

Rent is 14.400,-Kč / month + utilities 3.600,-Kč / month. (fees include a chargeable deposit for hot and cold water consumption, heating, as well as fees for garbage collection, house cleaning, electricity in the common areas of the house + electricity in the apartment).

The deposit for electricity 1.000,- CZK is therefore already included in the rent, it can be transferred to the tenant and the rent can be reduced by that amount.

There is a modem connection in the apartment, the tenant can arrange the internet connection at his own expense.

Deposit of 18.000,- CZK

I am looking for reliable tenants who are planning a long-term lease. The layout of the apartment is ideal for 1-2 adults or a couple with a small child.

If you are interested in the advert, I would be glad if you could briefly write a little about yourself and also send me additional questions in case of any uncertainties.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482440
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2022
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
Plocha47
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
RekonstrukceJádro

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 4 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDMládí
🚶 314 m (4 min)
PoštaPraha 54
🚶 824 m (10 min)
ObchodTesco
🚶 565 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 595 m (7 min)
RestauraceK Zahrádkám
🚶 185 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 538 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Bronzová
🚶 581 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 485 m (6 min)
SportovištěZimní školní stadion Bronzová
🚶 738 m (9 min)
Hřiště
🚶 368 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.