Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 240 m² bez realitkyNa Pískách, Bohumín - Záblatí u Bohumína, Moravskoslezský kraj

Na Pískách, Bohumín - Záblatí u Bohumína, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám RD 5 + 1, plocha pozemku 3 518 m². Zastavěná plocha domu je 150 m², který je možno využít i jako dvougenerační 3 + 1 a 2 + 1, užitná plocha 240 m², včetně garáže, garážového stání a zahradního domku. Dům se nachází u vedlejší cesty v klidné a krásné části obce s výhledem na les a slunným pozemkem (orientovaný na jih). Výborná dostupnost (Ostrava 10 min. autem).

V přízemí se nachází zádveří, chodba, kuchyň s jídelním koutem, 2 pokoje, obývací pokoj 30 m² se vstupem na balkon, koupelna, WC a schodiště se vstupem do podkroví a sklepa. V podkroví jsou 2 pokoje, kuchyňka, WC se sprchou a komora, která slouží jako úložný prostor. V suterénu je garáž, tzv. černá kuchyně, komora s WC, kotelna a sklep.

Dům prošel dvěma rekonstrukcemi. Od roku 2010 se průběžně obnovoval – výměna oken, nové podlahy, nová kuchyň, kotel na tuhá paliva, nový bojler, částečně elektroinstalace. Vytápění domu je kotlem na plyn a kotlem na tuhá paliva, ohřev vody - bojler 120 l, noční sazba elektřiny.

U domu stojí přístřešek pro auto nebo karavan, zděný zahradní domek a skleník. Pozemek se sadem, bazénem a lesíkem se nachází na mírně svažitém jižním svahu s výhledem na blízký les. V územním plánu je tento pozemek určen i jako stavební – možnost výstavby RD.

V blízkosti je MŠ, ZŠ, 5 minut k zastávce MHD. Ostrava v dosahu 10 minut. Cena je včetně právních služeb,peněžní úschovy. Kupní cena nezahrnuje daň z nabytí nemovitých věcí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482629
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha240
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.