Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 96 m² bez realitkyBrožíkova, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Brožíkova, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Byt 4+1 s balkónem je zařízen jako "minikolej" pro vysokoškolské studenty v těsném sousedství Palachovy koleje v Hradci Králové. Tři pokoje slouží pro ubytování, kapacita je u každého pokoje jedno nebo dvě lůžka. Čtvrtá místnost slouží jako společenská pro všechny ubytované studenty. Všechny čtyři pokoje jsou neprůchozí. Dále je k dispozici kuchyně vybavená plynovým sporákem, ledničkou s mrazákem, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a dalším kuchyňským zařízením. Samozřejmostí je připojení k Internetu ve všech místnostech.

Uvedená cena je za celý byt a měsíc, poplatky za energie jsou účtovány měsíčně zvlášť dle skutečné spotřeby teplé a studené vody (dálkové topení), plynu a elektrické energie. Uvedená výše poplatků odpovídá skutečnosti z minulých let při využití plné kapacity tj. šest ubytovaných osob.

The apartment serves as a "mini dormitory" for university students, it is situated in the immediate proximity of Jan Palach dormitory in Hradec Králové. There are three bedrooms, the fourth room serves as a living room. All four rooms are separated. There is also a kitchen equipped with a gas stove, refrigerator with freezer, dishwasher, microwave and other kitchen equipment. Stable Internet connection in every room.

The rent corresponds to the rent per whole apartment/month, energy charges are charged monthly as per the real data - hot and cold water (economic district heating), gas and electricity. The stated amount of fees corresponds to six persons (bills can be shown on request).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482743
Dispozice4+1
StavDobrý
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha96
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDPalachova
🚶 171 m (2 min)
PoštaHradec Králové 6
🚶 681 m (8 min)
ObchodSupermarket Albert
🚶 84 m (1 min)
BankaRaiffeisen Bank
🚘 3 442 m (6 min)
RestauracePod strání
🚶 661 m (8 min)
LékárnaLékárna Pod Strání
🚶 679 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Mandysova
🚘 964 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Sion
🚘 1 056 m (5 min)
Sportoviště
🚶 610 m (7 min)
Hřiště
🚶 406 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.