Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyKovářská, Praha - Libeň

Rezervováno
Kovářská, Praha - LibeňVybaveno
Cena4 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 145 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Moderní, příjemný, celkově zrekonstruovaný a zařízený byt v blízkosti středu města s výbornou dopravní dostupností (stanice metra B, tram i bus je přímo za rohem) a stejně tak i veškerou občanskou vybaveností (Galerie Harfa, Fénix, kino, fitness, klinika, restaurace, parky aj.).

V cihlovém domě je zcela nový výtah, střecha, veškeré instalace a okna. Na základě schváleného stavebního povolení, rozpočtu a vyjednávané dotace se v domě dokončuje revitalizace fasády včetně zateplení, oprava všech společných částí domu, sklepů nevyjímaje, schodiště, dvorku a hlavního vstupu do domu, a to vše bez navyšování příspěvků na správu domu.

Byt je vzdušný a je umístěn ve druhém patře (3.NP). Okna téměř po celém obvodu poskytují dostatek přírodního denního světla. Dispozice bytu je ideálně řešena tak, aby byl využit “každý metr”. Byt je vybaven spotřebiči, designovým vybavením vyrobeným buď “na míru”, nebo od předních světových výrobců. Výběr barev, povrchů a všech materiálů byl volen ve spolupráci se zkušenými architekty.

K bytu náleží samostatná zděná sklepní kóje. Dům navíc disponuje společnými sklepními místnostmi (kočárkárna, kolárna apod.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482796
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.