Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 2070 m² bez realitkyMohelno - Mohelno, Kraj Vysočina

Mohelno - Mohelno, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům 4 + 1 + jídelna, velká dílna a garáž. Zastavěná plocha 475 m2, zahrada 695 m2 a navazující stavební pozemek 900 m2.

Dům byl dosud nepřetržitě obývaný a je možné se ihned nastěhovat. Vlastní studna, veškeré inženýrské sítě - možnost vytápění plynovým kotlem, elektrickým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva. Díky elektrickému kotli možnost využití tarifu D45d (elektřina nízký tarif 20 hodin denně), obecní vodovod.

Dům se nachází na konci městyse a navazující pozemek prodávaný spolu s nemovitostí je posledním stavebním, čímž je zajištěno soukromí. V obci je veškerá občanská vybavenost (3× potraviny, drogerie, domácí potřeby, 2× restaurace, praktický lékař, zubní lékařka, gynekoložka, mateřská škola, základní škola atd.)

Z ulice je vstup do domu, vjezd do klempířské dílny (cca 70 m2, v současnosti včetně vybavení) a vjezd do garáže (cca 26 m2). V přízemí se nachází kopaný sklep vhodný například ke skladování zeleniny. Po dřevěném schodišti se dostaneme do patra, kde je předsíň se vstupem na čistou půdu, vstupem do obytné části (3× pokoj), jídelny, ze které vedou dveře ke schodišti do zděného sklepa, a další obytné místnosti, kuchyně, toalety, koupelny a bezbariérového vstupu na zahradu, na kterou je možnost celoročního příjezdu ze zadní strany pozemku.

Dům má nově přeskládanou střechu a zcela novou střechu v části do zahrady. Je zateplený ze SZ části. Okna jsou zhruba 5 let stará, do zahrady plastová, do ulice dřevěná, všechna jsou vybavena dvojsklem.

V docházkové vzdálenosti se nachází národní přírodní rezervace Mohelenská hadcová step - https://cs.wikipedia.org/wiki/Mohelensk%C3%A1_hadcov%C3%A1_step, v okolí je krásná příroda, řeky Jihlavka a Oslavka...

Výhody:

Ranní posezení u snídaně je zpestřeno pěkným výhledem z jídelny do zahrady.

Možnost vytápění všemi druhy topení.

Zahrada poskytující dostatek soukromí.

Dílna a garáž.

Možnost dalších úprav dle vlastních představ a možností.

Veškerá občanská vybavenost.

V případě zájmu volejte 775147372 - ne realitní makléři

Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482949
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha2 070
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.