Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 115 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Atraktivní slunný byt k pronájmu! řešený jako 3+kk (2+1) , 2NP, o celkové podlahové ploše 115 m2 se nachází v krásném secesním domě s výtahem na Vinohradech v Korunní ulici. Byt nabízí tři pokoje (kuchyň, obývak a ložnice), balkon, koupelnu s toaletou, další samostatné WC a sprchový kout. Kompletně zařízený byt s moderními designovými prvky je vybaven luxusními materiály a spotřebiči. Z bytu je krásný výhled do přilehlého parku a zahrady. Lokalita je velmi klidná, s veškerou občanskou vybaveností, byt je obklopen parky, Čechovy a Riegrovy sady, Vinohradská Vodárna, 5 minut pěšky se nachází metro Jiřího z Poděbrad. Pouhé 3 minuty cesty autem se dostanete do obchodního centra Atrium Flora, zastávka tramvaje přímo před domem a kompletními službami v bezprostředním okolí. Pár minut chůze od bytu se nachází školka, škola, nespočet kaváren a restaurací včetně populárního lokálního pivovaru, obchody a butiky. Rychlá dostupnost do centra (metro, tramvaje).

Cena měsíčně: 35 000 Kč + záloha na poplatky 10 000 Kč.

Luxury nice flat 2+1 or 3kk, 115 m2, 2nd floor, 2 balconies, luxury modern furniture, str. Korunni 67, Prague 2, near tram station, near center of Prague. Price is 35 000 CZK + deposit for charges 10 000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483191
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha115
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.