Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+kk • 60 m² bez realitkyStrážné - Strážné, Královéhradecký kraj

Strážné - Strážné, Královéhradecký kraj
Cena2 340 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 500 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Krkonoše - 3x horský apartmán cca 60 m2 2-3 + KK + balkon či terasa a 1x bytová jednotka cca 130 m2 + balkon, v rozestavěném rodinném domě v lyžařském středisku v sousedství Špindlerova mlýna- obec Strážné(v budoucnu je plánováno propojení lanovkou s lyž. areálem Špindlerova mlýna, zatím je přístup 3 km běžeckou-turistickou tratí - zpět je možno sjet na sjezdovkách, či autem 9 km) Pod rodinným domem jsou 4 upravované sjezdovky + několik menších dětských sjezdovek a mnoho upravovaných běžeckých tratí. Je zde několik příjemných restaurací, potraviny, půjčovny, lyžařská škola, tenisové kurty, hřiště atd.

Klidné prostředí u lesa, nádherný výhled, soukromí. Dům bude obsahovat celkem 3 byty + 5 apartmánů, příjemní sousedé.

Sauna + bazén s protiproudem, vířivka. Asfaltová cesta k domu je průjezdná i v zimě, parkovací místa přímo u domu. Vlastní sjezdovčička. Jednotky budou kolaudovány do OV. Každá jednotka má vlastní elektroměr, vodoměr, přípravu pro krb, topení přímotopy, podlahové topení + horkovzduch. Dosud je možnost přízpúsobit projekt a vybavení jednotky dle vlastní představy včetně příček a rozvržení. Cena holobyt(holojednotka) 39 000,Kč/m2 a kompletní byt či jednotka ve vysokém standardu 49 000,Kč/m2.

Krkonoše mountains- 3x apartments cca 60 m2 2-3 + KK + balkony or teras a 1x flat unit cca 130 m2 + balkon, in family house in skiareal next to Špindleruv mlýn-Strážné

Just under familyhouse 4 bigger skilifts + some kidsskilifts, many crosscountry paths, skischool and snowboardschool. Good restaurants, shop, skirentalhouse. Very nice wiew. Allyear parking behind house, basein, sauna, fireplace, tenisové curts, playgroud etc.

Price not finished interier 39 000,Kč/m2 and komplet high standard 49 000,Kč/m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu48324
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha60
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetický

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.