Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+1 • 200 m² bez realitkyU Skopců, Praha - Zadní Kopanina

U Skopců, Praha - Zadní KopaninaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Jednopodlažní pohodlný rodinný dům postavený v roce 2000 se nachází ve velmi klidném prostředí - Chráněná krajinná oblast Český kras - dostupnost MHD (zastávka bus 100 m) - 20 minut automobilem do centra Prahy - celková plocha pozemku 1059 m2 - snadno udržovatelná zahrada se vzrostlými ovocnými a jehličnatými stromy a dřevěným domkem

Vjezd s elektricky dálkově ovládanými vraty - kryté parkovací stání - v domě předsíň s šatnou a samostatná "technická" místnost s jističi, boilerem, elektrickým kotlem a nádrží centrálního vysavače, podlahy bez prahů - dřevo dub/dlaždice - centrální vysavač - vytápění elektrické s podlahovým topením a radiátory a dále uzavřený krb v obývacím pokoji - tři ložnice - dvě koupelny (vana/sprchový kout) - obývací pokoj orientovaný prosklenou stranou s francouzskými okny na jih navazující na terasu s markýzou.

výhradně pro přímé zájemce - email akvostarek@centrum.cz

One floor house built in 2000 - extraordinary quiet neighborhood - protected landscape area of Bohemian Carst - bus stop 100m - 20 minutes by car to get to the center of Prague - total area of 1059 m2 - easy sustainable garden with fruit trees and large conifers - wooden garden house

Electrical entrance doors - sheltered parking place - entry room with cloak room, separate technical room with boiler, circuit breakers, heater etc. floors made of oak wood/tiles - central vacuum cleaner - heating electrical with floor heating and radiators plus covered fireplace. Living room and three bedrooms, two bathrooms. Living room opened towards south direction to terrace.

contact email: akvostarek@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483398
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha200
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.