Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 48 m² bez realitkyDvorská, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Rezervováno
Dvorská, Liberec - Liberec, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce28 500 Kč


nabízíme k dlouhodobému pronájmu atraktivní byt 2+1 s balkonem a výhledem na Ještěd v panelovém domě s výtahem ve 4.poschodí. Byt je v současné době po kompletní rekonstrukci (2017). Nová plastová okna (trojskla) se žaluziemi, nové radiátory, dveře i plovoucí podlaha, kuchyň vybavená novou linkou vč. sklokeramické varné desky, horkovzdušné trouby, myčky, lednice s mrazícím boxem. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Součástí bytu je sklepní koje.

Byt je situován v atraktivní, klidné lokalitě Králův Háj v blízkosti liberecké přehrady. Centrum města je vzdáleno 15 min pěšky, zastávka autobusu naproti domu. Parkování před domem. Byt je vhodný pro 1-2 osoby, nekuřáky, bez zvířat.

We are offering for a long term rent a beautiful flat with two rooms + kitchen and bathrom. In the flat there is a balcony that overlooks over the mount Jested.The flat is situated on the 4th floor in a panel building with an elevator. The flat was recently fully reconstructed. That includes new plastic windows and heating, the kitchen is equipped with a glass ceramic cooking plate, an electric hot heat oven, a dishwasher and a fridge with a freezer. The bathroom has a shower corner and a toilet. As part of the flat is also a cellar. The flat is situated in a nice, quiet location called Králuv háj close to the dam. The city centre is in15 min walking distance, the bus stop is right next to the flat. The accomodation is ideal for 1 or 2 people, non smokers, without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483507
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha48
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.