Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 34 m² bez realitkyZálesí, Praha - Krč

Zálesí, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce8 500 Kč


Pronajmu světlý slunný byt 1+1 (34 m2) v rekonstruovaném panelovém domě s výtahem – Praha 4, Krč. Osobní vlastnictví, 9. nadzemní podlaží (z celkových deseti).

Byt je po částečné rekonstrukci – nová elektroinstalace v kuchyni, výmalba, kombinovaný plynový sporák, posuvné dveře, žaluzie. Kuchyň je v původním stavu, vybavená sporákem s digestoří a pračkou, prostor pro myčku nádobí nebo malou lednici, bar, jídelní stůl a židle, lino imitující plovoucí podlahu. Pokoj je nezařízen, lino imitující plovoucí podlahu. Vytápění ústředním topením. Koupelna s vanou, rohovým umyvadlem a WC, dlažba. Chodba s nově vytapetovanou skříní a lednicí, dlažba. Zasklená lodžie je orientována na jih do zeleně, lino. K bytu patří malá sklepní kóje v 7. patře (1,3 m2).

Dům je zateplen a po kompletní rekonstrukci, velké parkoviště v blízkosti domu. V lokalitě je vynikající občanská vybavenost: obchody - supermarket Albert s dalšími službami – 2 minuty. V těsné blízkosti nemocnice Krč s pohotovostní lékařskou službou a nonstop lékárnou, IKEM, mateřská a základní škola, gymnázium PORG, dětská hřiště, četné restaurace, sportovní areál Domyno, Kunratický les s cyklostezkami.

Autobusová zastávka Zálesí přímo před domem, 5 minut na zastávku metra C Kačerov nebo 18 minut na Smíchovské nádraží, vlakové nádraží Krč je vzdálené 1 km. Nájezd na jižní spojku 3 minuty autem.

Možnost internetového připojení od UPC, ADSL od O2, mobilní internet 3G/LTE od všech operátorů

Cena: 8 500 Kč+ 3 500 Kč poplatky/měsíc. K nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483510
Dispozice1+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha34
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.