Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyJamborova, Tišnov - Tišnov, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Jamborova, Tišnov - Tišnov, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce13 500 Kč


Nabízíme k pronájmu vybavený byt 2+1 v OV po celkové rekonstrukci - nová kuchyňská linka vč. spotřebičů (vestavěná trouba, plynová deska, myčka, lednice, mikrovlnná trouba, pračka). V bytě jsou plovoucí podlahy, koupelna se sprchovým koutem a oddělený záchod. Výborná dostupnost do centra, v blízkosti obchod, pošta, restaurace, školka. Před domem se nachází zastávka autobusu, vlakové nádraží je 10 min. pěšky.

Byt je volný k nastěhování od ledna 2020, nájem se platí dopředu, v ceně je i připojení internetu a kabelové televizi. Vratná kauce (jistota) je 13.500 Kč.

Rent of equipped flat 2+1 after complete renovation (2013) - new kitchen with oven, dishwasher, refrigerator, microwave and washing machine. Floating floor in the whole apartment. Bathroom with shower, separate toilet. Very good access to the center, close to the shop, post office, restaurant, kindergarten. In front of the house there is a bus stop, train station is 10 min. by foot. Brno 30 min. by train.

The apartment is ready for new tenant, the rent must be paid in advance, the price includes Internet connection and cable TV.

The refundable deposit is CZK 13,500.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483534
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.