Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkySlévačská, Praha - Hloubětín

Slévačská, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 801 Kč
+ Vratná kauce24 801 Kč


Pronajmu dlouhodobě plně vybavený byt 3+kk, 91,5m2, v novostavbě z roku 2016, 3.nadzemní podlaží s balkonem (8,3m2), sklepem a garážovým stáním. Energetická náročnost A = mimořádně úsporná. Byt je vybaven převážně novým, ale i částečně použitým nábytkem, plně vybaven, vhodný pro okamžité nastěhování. Dvě ložnice, koupelna s vanou a toaletou, v bytě je ještě jedna samostatná toaleta. Mnoho úložného prostoru v podobě vestavěných skříní.

Byt se nachází 5 minut chůze od stanice metra Hloubětín a cca 100m od tramvajové a autobusové zastávky Sídliště Hloubětín. V blízkosti je les, cyklostezky, dětské hřiště, benzínová pumpa, bazén, supermarket dokonce přímo ve stejné budově.

Měsíční nájem 25000 Kč + poplatky 4801 Kč (včetně internetu)

Kauce ve výši jednoho nájemného.

Preferuji pár bez dětí, nekuřáky, bez zvířat.

Fully furnished apartment (3+kk), 91,5m2 newly built in 2016 located in the 3rd floor with balcony (8,3m2), cellar and garage. Energy Efficiency A = Extraordinary economical. The apartment is equipped with mostly new or partly used furniture, fully equipped, suitable for an immediate move-in. Two bedrooms, bathroom with bathtub and toilet, there is one additional separate toilet in the apartment. Many storage compartments in the form of built-in cabinets.

The apartment is located 5 minutes walk from the subway station Hloubětín and about 100 meters from the tram and bus stop Sídliště Hloubětín. Forest, bicycle trails, playground, gas station, swimming pool are close to the apartment, there is even a supermarket in the same building.

Monthly rent 25000 Kč + 4801 Kč utilities (excluding internet)

One-month-rent deposit required.

A young couple without kids preferred, non-smokers, no pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483558
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha91
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.