Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+1 • 110 m² bez realitkyHvozdnice - Hvozdnice, Středočeský kraj

Rezervováno
Hvozdnice - Hvozdnice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 694 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji trvale obývaný domek s přiděleným číslem evidenčním v katastru obce Hvozdnice. Nemovitost se nachází v blízkosti železniční stanice Bojov, v krásné, lesnaté krajině údolí Bojovského potoka. Dobrá dostupnost na jižní okraj Prahy (42 min. vlakem na metro C "Kačerov", 15 km na Lahovickou autostrádu). Žádaná lokace pro milovníky přírody.

K třípodlažní nemovitosti stojící na zastavěné ploše 55 m2 patří zahrada o výměře 515 m2. Přízemí slouží jako dílna s úložným prostorem a technologiemi. V prvním a druhém nadzemním podlaží najdeme celkem čtyři obytné místnosti spolu se samostatnou kuchyní, WC a koupelnou. Podkroví bylo pro zlepšení tepelného komfortu navíc doplněno o reflexní parozábranu Gutta, aplikovanou pod sádrokartonové podbití.

Elektro, voda i odpady prošly nedávnou kompletní výměnou, stejně jako topná tělesa. Komfortní topení zajišťuje automatický kotel na pelety. V celém domě osazena nová, dřevěná okna na míru.

Voda z vlastní studny, osazena separační toaleta Villa (možno vyměnit zpět za klasický splachovací záchod), odpad sveden do jímky.

Okolí nabízí krásné procházky, houbaření či cykloturistiku. Blízko domu železniční stanice i zastávka autobusu. Na zahradě vysázeno především větší množství různých druhů malin.

Nemovitost volná k okamžitému předání, v katastru figuruje jako zástava hypotéky (~bude smazáno při prodeji, případně je teoreticky možné převzít stávající úvěr). Prohlídka po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483652
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.