Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 175 m² bez realitkyŠtíty - Březenský Dvůr, Olomoucký kraj

Štíty - Březenský Dvůr, Olomoucký kraj
Cena915 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 880 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji starší rodinný dům o dispozici 3 + 1 na stavební parcele o velikosti 482 m2 v obci Březná, z toho zastavěná plocha činí 175 m2 (115 m2 dům, 60 m2 příslušenství). K domu náleží rozsáhlé rovinaté pozemky o velikosti 2 453 m2 orná půda a zahrada, 709 m2 trvalý travní porost.

Součástí domu je i zděná spíž, půda se sýpkou, stodola a zděná, podsklepená garáž. V odvrácené části domu je zabudován větší chlév například pro kozy, menší chlév například pro prase a kurník. Kolem domu je oplocená zahrádka pro pěstování květin a zeleniny, na zahradě je několik jabloní. K pěstování většího množství plodin lze využít rozsáhlých přilehlých pozemků. Dům je napojen na elektriku, vodovod a také má k dispozici vlastní studnu. Odpad WC je řešen septikem přes trativod. Ostatní odpad přes usazovací nádrž, přepad trativodem. Vytápění ústředním topením na tuhá paliva, v kuchyni k dispozici jak kamna na dřevo, tak plynový sporák.

Jihovýchodní hranici pozemku tvoří malebný potůček, který je součástí Přírodního parku Březná a ve kterém lze stále ještě objevit množství pstruhů potočních.

Dům je zasazen do poklidné krajiny s nejbližším obydleným stavením vzdáleným cca 120 m. Příjezdová cesta je po místní nezpevněné komunikaci.

V obci se nachází obchod i hospoda. Dopravní autobusové spojení je zajištěno do měst Štíty (2 km), Šumperk (23 km), Zábřeh (16 km), Lanškroun (18 km), Červená Voda (9 km), Králíky (15 km). Skiresort Buková hora je vzdálen pouhých 6 km, což činí z domu výbornou základnu pro zimní radovánky. Sjezdovka ve Zborově je vzdálena také 6 km, celoročně jsou v provozu rodinný areál na Dolní Moravě (32 km) nebo termální aquapark ve Velkých Losinách (32 km). V létě je v provozu lanovka na Bukovou horu (6 km), Acrobat Park Aleše Valenty ve Štítech (2 km), Pradědovo muzeum v Bludově (17 km), Ruční papírna a zámek ve Velkých Losinách (32 km) nebo třeba Veterán muzeum ZOO park v Rapotíně (27 km). Dům je svou polohou ideální k rekreačním, relaxačním, ale i ke komerčním účelům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483775
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha175
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.