Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 96 m² bez realitkyVejrostova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Vejrostova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Aktuálně je o byt více zájemců. Prohlídka bude upřesněna a proběhne v 1 den. Cena poté bude stanovena dražbou. Nejvýhodnější nabídku zvážíme a poté se rozhodne o případném prodeji. Děkuji za pochopení

Nabízíme prodej zařízeného nadstandardního bytu 4+1, v městské části Brno - Bystrc. Jedná se o velice pěkný, nákladně zrekonstruovaný, prostorný byt se zasklenou lodžií a balkonem, s velmi praktickou komorou , s koupelnou vybavenou sprchovým koutem i vanou a samostatnou toaletou. Příjemné jsou i velice nízké měsíční náklady, jedná se o energetickou třídu C. K bytu náleží sklep. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní, splňující bezpečnostní třídu 3. Dalším zabezpečením je před bytem na patře uzavřený oddělený prostor pro 4 byty. V obytných místnostech jsou na podlahách položeny plovoucí podlahy, vinyl a koberec, v koupelně a na toaletě dlažba. Součástí prodeje je kuchyňská linka včetně spotřebičů , vestavěné skříně v celém bytě a nábytek na míru v dětském pokoji. V domě je kočárkárna, kolárna a další zabezpečené úložné prostory.

V okolí je veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost do centra města, zastávka MHD nedaleko od domu.

Velkou výhodou této nemovitosti je také výborná dostupnost přírody ( vycházkou 15 minut k přehradě). Kousek od domu je i oplocený výběh pro psy. Doporučuji prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483825
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.