Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyTheinova, Praha - Čakovice

Theinova, Praha - Čakovice
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám nový byt 3+kk v novostavbě domu komplexu domů Čakovický park, ulice Theinova, Praha 9 - Čakovice. Jedná se o zbrusu novou novostavbu, kolaudace domu a bytu proběhla v lednu 2017. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu (velikost 130 x 230 cm) a garážové stání v podzemní garáži domu (velikost 300 x 500 cm), vjezdová šířka stání 245 cm. Součástí bytu je prostorný balkon na J do vnitrobloku o velikosti 170 x 350 cm. Hlavní vstup na čipový zámek, byt ve 4. patře, orientace bytu na JV (okna ložnic orientována na V, okna obývacího pokoje na V a na J, balkon na J, všechna okna do klidného, tichého vnitrobloku).

Náklady na bydlení 2761 Kč měsíčně + elektřina dle vlastní spotřeby. V těsné blízkosti bytu veškerá občanská vybavenost, potraviny a kavárna 50 m od vchodu, bus 150 m od vchodu, školka 500 m od vchodu. Centrum Čakovic 750 m od vchodu, v Čakovicích základní škola, 3x mateřská škola, soukromá základní škola, umělecká základní škola, množství soukromých obchůdků, nedaleko hypermarket Globus, fitness centrum, lezecká stěna, 5 minut busem do Obchodního centra Letňany a do plaveckého bazénu. Zájemci prosím kontaktujte mne na email. Realitní kanceláře prosím absolutně ne.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483889
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.