Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 81 m² bez realitkyBorovanského, Praha - Stodůlky

Borovanského, Praha - Stodůlky
Cena3 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 443 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Velká Ohrada, Praha 5 – Stodůlky. Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji velmi pěkný byt 3 + 1 od 1. 10. 2017 v osobním vlastnictví, podlahová plocha 80.98 m2 včetně lodžie a sklepní kóje. Byt se nachází v klidné části vyhledávané lokality sídliště Velká Ohrada v Praze 13. Byt se nachází v 7. podlaží panelového domu s výtahem (bytový dům má celkem 7. podlaží). Byt má k dispozici lodžii o ploše 6.96 m2 a sklepní kóji o ploše 1.50 m2. Za vstupními dveřmi se nachází chodba s vestavěnou skříní se vstupy do všech pokojů, koupelny, na samostatné WC. Kuchyně je přístupná jednak z chodby a taktéž z obývacího pokoje. Byt je opatřen plastovými okny. Obývací pokoj je o velikosti 19.59 m2 a je světlý opatřen plovoucí podlahou. Vstup na lodžii je z obývacího pokoje a je orientovaná na jižní stranu. Z lodžie je výhled na centrální náměstí sídliště Velká Ohrada. Byt je dispozičně řešen velice vkusně a prakticky. Topení a ohřev teplé vody jsou zabezpečeny pomocí dálkového topení. 50 metrů od vchodových dveří do bytového domu se nachází obchodní centrum se supermarketem a dalšími obchody, včetně restaurací. Na sídlišti jsou 2 základní školy, 4 mateřské školy a několik nově zrekonstruovaných dětských hřišť. V bezprostřední blízkosti bytového domu se nachází zdravotní středisko s lékárnou a pošta. Cca. 5 minut chůzí od domu se nachází přístup do Prokopského údolí. V docházkové vzdálenosti 3 minut se nachází stanice autobusu MHD s dojezdem 5-7 minut na stanice metra B „ Luka „ a

„ Nové Butovice „. Na Pražský okruh se dostanete vozidlem za 6 minut.

Bytový dům je před plánovanou rekonstrukcí bytovým družstvem (zateplení, nový výtah, zabezpečení kamerovým systémem apod.), vše plánováno do konce roku 2017. Byt je bez dluhů.

Původní cena bytu byla stanovena na částku 3.800.000,-Kč, kdy nabízíme akční cenu za nevystavěné zděné jádro na celkovou prodejní cenu 3.600.000,-Kč. Byt si lze prohlédnou v měsíci říjnu 2017, kdy je možno byt rovněž zakoupit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483965
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha81
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.