Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 238 m² bez realitkyKostelecká, Praha - Ďáblice

Kostelecká, Praha - ĎábliceČástečně vybaveno
Cena9 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 40 289 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům v Praze 8 Ďáblice. Pozemek má rozlohu 864 m2. Na zahradě se nachází garáž, skleník a studna. Vnitřní dispozici lze rozdělit na tři nezávislé bytové jednotky o velikosti: 3+1, 2+1 a 1+kk. Celková plocha domu je 238 m2. Dům má sklep o velikosti 63 m2. Vytápění je řešeno jak plynovým kotlem tak i kotlem na tuhá paliva. Dům má nová euro okna, měděné rozvody elektřiny a zrekonstruovanou střechu. V okolí je velmi dobrá občanská vybavenost, dostupnost MHD (bus 2 min, metro C Ládví 8 min) a nedaleká příroda (Ďáblický háj).

We offer for sale a family house with 4 bedrooms, 3 kitchens, 3 bathrooms and 2 sitting rooms. The house has a dry basement with six utility or storage rooms. The total land area is 862 sq. m. with the garden area of 705 sq. m. There is a well, a greenhouse and a garage in the garden. The house is situated in a peaceful location in a family house neighbourhood. The biggest advantage is public transport to Metro line C (red) and its proximity to the wood – Ďáblický háj.

The house does not need any structural reconstruction with the possibility of moving in straight away. It is perfect for a big family. It can also be renovated into office space or self-contained flats with possibilities from 4 flats to 2 big flats. Possible improvements are a big terrace on the extension roof and a swimming pool in the garden.

The house was built in 1955. It has been well-maintained and extended during ownership. Last major reconstruction was in 1999 and the electrics were replaced with copper wires in 2001. Each level has a separate fuse box. The house has a gas and coal central heating system. The both boilers are regularly checked. Almost all the windows were replaced by wooden insulated windows in 2001. Each bathroom has a dedicated water heater.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu483978
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha238
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.