Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 120 m² bez realitkySvermova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Určeno ke spolubydlení
Svermova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné2 500 Kč


Do našeho bytu na ulici Švermově

( kousek od Horního náměstí – v centru Olomouce)

Byt je prostorný – má vysoké stropy a rozlehlé místnosti. Vnitřní zařízení, včetně kuchyně je po rekonstrukci. Jsme většinou studenti Filozofické fakulty, poměrně tolerantní a milí.

Bydlení nabízíme od ledna 2010.

Upřednostníme zájemce o trvalejší ubytování.

Měsíční nájemné – 2450Kč s internetem. Tato cena platí pro sdílený pokoj ve dvou. Pokud se domluvíme může být cena 2000kč na pokoji ve třech. (Výhodné zejména pro ty, kteří se nezdržují v Olo. déle v týdnu.) Pokoj bude vybaven. Postel, skříň stůl, dále na domluvě. Pokud máš zájem o další informace a příjemné bydlení volej: 725 554 584

We are looking for new flatmates ! You can be girl or a boy as well. We offer rooms 25m2 large and full furnished. The department is situated in the centerof Olomouc, and it has been reconstructed not long ago. Rooms are shared price for 2 people on the room is 2450kč/per person,The price of the room shared by 3 people is 2000kč - per person. It´s up to you, let us know. We all speak english.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu48411
Dispozice3+1
Typ budovyCihla
Plocha120
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.