Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 65 m² bez realitkyKristenova, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Kristenova, Brno - Komín, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Terasa 24 m²
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Pro solventního nájemce nabízím pronájem bytu v malém rezidenčním projektu v krásném prostředí původní části Brna - Komína.

Byt byl od počátku budován s důrazem na vysokou kvalitu zpracování, materiály a celkový komfort bydlení tak, jak si toto jedinečné místo zaslouží.

Po odemknutí protihlukových bezpečnostních dveří vstupujete do prostorné předsíně (8 m2) s italskou dlažbou a vestavěnými skříněmi po celé šířce zabezpečující dostatek úložných prostor. Vlevo se pak nachází nadstandardní koupelna s vanou a záchodem (6 m2) a dále vpravo pak vstupujete do skutečného centra bytu, kterým je obývací pokoj se zakázkovou kuchyňskou linkou, sloupcovým systémem a vestavěnými spotřebiči (27 m2) zakončený navazující terasou se zahradou (24 m2) obklopující byt.

Byt je vybaven spotřebiči WHIRLPOOL pokročilých funkcí, lednicí s mrazákem se systémem antifrost a bateriemi GROHE. Osvětlení je řešeno LED technologií pro maximální úspornost. Vytápění je vlastním kotlem s podlahovým topení ve všech místnostech.

K bytu náleží zděný a velmi prostorný sklep a velké parkovací stání (14m2) hned vedle bytu. Celý byt je možné užívat bezbariérově.

Rezidence je přístupná pouze majitelům bytů, není nijak průchozí, což zajišťuje nejen komfort, ale i bezpečí a soukromí.

V okolí je veškerá vybavenost - obchod 300 m, restaurace 300 m, zastávka MHD 250 m, škola a školka 1000 m, centrum města do 15 min., brněnská přehrada do 10 min, městský okruh a napojení na dálnici 15 min.

Cena:

nájemné 14.000 Kč plus 3.000 Kč za zálohy na služby. Vratná kauce ve výši 2 násobku nájemného. Preferuji dlouhodobé nájemce.

Byt je k nastěhování od 1.8.

Kontakt pro vážné zájemce ‎+420 773 759 412

For a solvent and demanding tenant I offer new apartment in a small luxury residential project in the beautiful surroundings of the original part of Brno - Komín.

The apartment was built from the beginning with the emphasis on the highest quality of the workmanship, the materials used, the functional design and the installed modern technology. All of this with the main purpose of bringing everyday enjoyment of living in a beautiful setting.

The owner parked on his own generous parking space directly at the apartment (14 m2), when the entrance is controlled simply by the mobile phone. After unlocking the anti-noise security door, it enters a spacious hallway (8 m2) with Italian tiles and continues into an airy bathroom with a tub and toilet (6 m2), where it finds a pleasant natural marmoleum and bathroom battery GROHE. The real center of the apartment is a living room with a kitchenette (27 m2) and a connecting terrace with a garden (24 m2). The total living space of the apartment is 41 m2 and a 24 m2 terrace with a garden surrounding the two sides of the apartment.

The apartment is equipped with custom made kitchen and built-in appliances WHIRLPOOL with advanced functions - ceramic hob, built-in hot-air oven placed in the column system, built-in refrigerator with freezer and antifrost system, stainless steel sink and GROHE battery.

The entire apartment is heated by its own boiler and underfloor heating in all rooms, in addition to the bathroom with a ladder radiator. All lighting is designed with LED technology for maximum economy. The security and comfort of the owners is further provided by the camera system, instead of the key of the entrance door to the building it is possible to use an input chip, the whole complex is accessible only to the owners of apartments. The apartment has ready air conditioning for air conditioning.

Storage space for seasonal or sports equipment the owner stores in a large cellar (4 m2) belonging to the apartment. The apartment is unfurnished.

The desired location of the great city district Brno - Komín in absolute peace and at the same time in the center of the events with all amenities. Shop 300 m, restaurant 300 m, bus stop 250 m, school and kindergarten 1000 m, city center within 15 min, Brno dam within 10 min, city ring and connection to the motorway 10 min.

Price: rent CZK 11,500 (450 EUR) plus CZK 2,000 (80 EUR) for service backups. Refundable deposit in your 1.5 times rent (660 EUR). I prefer long-term tenants.

Available from 1st of September., in the first half of August completion of interior doors and moldings, which are now in production.

Contact for serious candidates +420 602 277 529

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484341
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 24 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKristenova
🚶 125 m (1 min)
PoštaBrno 24
🚶 823 m (10 min)
ObchodPotraviny Duha
🚶 212 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 2 546 m (5 min)
RestauraceU Polcarů
🚶 45 m (1 min)
LékárnaLékárna Komín
🚶 523 m (6 min)
ŠkolaGymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací
🚶 354 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Pastviny
🚶 504 m (6 min)
SportovištěHřiště Svratecká
🚶 747 m (9 min)
Hřiště
🚶 470 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.