Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 83 m² bez realitkyTaussigova, Praha - Kobylisy

Rezervováno
Taussigova, Praha - KobylisyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


ENGLISH DESCRIPTION BELOW;

Shrnutí: Ideálně pro rodinu, pejsci vítání, každý zájemce dostane odpověď...

Nabízíme k pronájmu krásný prostorný byt 4+1 – se třemi oddělenými ložnicemi (15,8 m2, 12,8 m2 a 9,7m2), kuchyní, obývacím pokojem s lodžií, koupelnou a oddělenou toaletou. Byt se nachází v 9. nadzemním podlaží a poskytuje nádherný výhled na Prahu. V domě jsou Vám k dispozici 2 výtahy.

Byt nabízíme kompletně vybavený nábytkem, který je buď úplně nový, nebo v dobrém stavu - postele, stoly, skříně, sedací souprava (viz foto). Ve výborně vybavené kuchyni se nachází nový plynový sporák s elektrickou troubou, lednice s mrazákem, digestoř, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a pračka. V bytě si může nájemník sám sjednat internetové připojení od několika poskytovatelů, volbu necháváme na Vás.

Byt se nachází v těsné blízkosti metra Ládví, běžnou rychlostí chůze je to 4 minuty.

Parkování vozidel je možno přímo před domem (modrá rezidenční zóna, o kus dále fialová smíšená) anebo na nedalekém hlídaném parkovišti za poplatek.

Byt je k dispozici od 1. července.

Jelikož nemáme zájem o služby realitek, prosíme realitní agenty, aby nám zbytečně nepsali.

Zájemce zdvořile žádáme, aby nám ve zprávě napsali něco o sobě, a proč mají zájem zrovna o tento byt. Podle pořadí kvality odpovědí pak budeme na poptávku odpovídat a domlouvat termíny prohlídek.

Zájemce o byt nikdy nediskriminujeme, takže kuřáci ochotní kouřit pouze na balkoně nám nevadí a jedno domácí zvíře (s výjimkou kočky) nám rovněž nevadí. Vybíráme však slušné, pořádkumilovné a solventní nájemníky a toto si důkladně prověřujeme.

Preferujeme jednu rodinu s dětmi a třeba i psem. Naopak nepreferujeme více dospělých osob domluvených na spolubydlení, protože v bytě je jen jedna malá koupelna.

Summary: Ideal for family, dogs are welcome, each applicant will get an answer;

Expats are welcome. The owner speaks English, Czech, German and Russian.

We are offering a beautiful fully furnished apartment for rent. It has three separate bedrooms – 15.8 sqm, 12.8 sqm and 9.7 sqm – kitchen, living room with balcony (loggia - thus w. more privacy), bathroom and separate toilet. Located on the 8th floor it offers a beautiful view over Prague city.

Flat is offered fully furnished, some of the furniture is brand new and some is older but in good condition – beds, desks, table and chairs, wardrobes and cabinets, sofa. In the well equipped kitchen there is a new gas stove with electric oven, fridge with freezer, hood, microwave oven, kettle and washing machine. The tenant can arrange internet connection him-/herself as there are multiple providers in the house and we leave the decision up to you.

The flat is located very close to metro station Ládví (C-line). It is 4 minutes of walk of average speed of walk. If you run, you will make it in less than 3 minutes.

Parking of vehicles is possible in front of the house (blue line – residential only, bit further is purple zone – mixed residential and visitors). It is also possible to park on guarded parking not far away for a monthly fee.

Nearby in a walking distance there are a few private international schools.

Flat is available as of July 1st.

In case you are interested, please send us a message and include some information about yourself and why are you interested particularly in our flat. We will select potential tenants on the basis of the quality of answers and then we will arrange visits.

We do not discriminate potential tenants, so if you are a smoker and you are willing to smoke only on the balcony it’s fine for us. Pets (excluding cats) are welcome as well. We are however selecting polite and solvent tenants who enjoy cleanliness and we reserve the right to conduct an in-depth screening to check it before renting-out the flat.

Our preference would be one family with kids and/or with a dog. Preferably not a group of adults who want to live together (roommates).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484362
Dispozice4+1
Dostupné od1. 7. 2020
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Plocha83
VybavenoVybaveno
Podlaží9
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 346 m (4 min)
PoštaPraha 82
🚶 285 m (3 min)
Obchod
🚶 301 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 385 m (5 min)
RestauraceU Zvonečku
🚶 238 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 387 m (5 min)
ŠkolaZUŠ Taussigova
🚶 301 m (4 min)
Mateřská školaChabařovická
🚶 627 m (8 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 1 763 m (5 min)
Hřiště
🚶 326 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.