Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 71 m² bez realitkySeifertova, Přerov - Přerov, Olomoucký kraj

Seifertova, Přerov - Přerov, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Jedná se o slunný byt po rekonstrukci velikosti 3+1 o celkové ploše cca 71 m² se zasklenou lodžií, umístěný v 5. patře/7 panelového domu po GO s výtahem na ulici Seifertova. Dispozice – dva samostatné neprůchozí pokoje rozšířená kuchyně zděná koupelna s vanou a WC.

Bytová jednotka se nabízí částečně zařízená - kuchyňská linka včetně spotřebičů (sporák, trouba, lednička, pračka), jídelní stůl a židle pro 6 osob, obyváková stěna, další vybavení po dohodě.

Připojení internetu a kabelová televize v ceně, plastová okna, topení ústřední, na podlahách lino a koberce. Vhodné pro nekuřáky.

Parkování před domem, k dispozici sklep.

Výborná dostupnost do centra města, MHD v blízkosti domu, veškerá občanská vybavenost v okolí. Zvířata po dohodě. Platba nájemného je 10000 včetně záloh na elektřinu a vodu, plyn, internet a TV. Vratná kauce 10000kč. Byt se nachází v klidné lokalitě nedaleko parku Michalov. Volný od 1.9.2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484469
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha71
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.