Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 120 m² bez realitkyBlažejovice - Vítonice u Blažejovic, Středočeský kraj

Blažejovice - Vítonice u Blažejovic, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena850 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 605 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chalupa stojí na vlastním pozemku 698m2 v jádru vesnice Vítonice...ale přesto na samotě, obec je malinká a neprůjezdná. Nad chalupou je ještě parcela č.35 o výměře 158m2, která k chalupě logicky patří ač na katastru figuruje zvlášť.Pozemek je po výkopu studně a je ke srovnání.Jedná se o samostatně stojící objekt s 1.patrem, který není podsklepen. Obytná část je o velikosti 2+1, a skládá se z velké a prostorné chodby (předsíně), velké obytné kuchyně, samostatného pokoje v 1.patře a neuzavíratelného pokojíku v 1.patře u schodů. Na obytnou část navazuje nedodělaná půlka, která zatím slouží jako kůlna, ale lze z ní vybudovat další obytnou místnost...jak v přízemí, tak v 1.patře.

Střecha je sedlová, krytina z tašek. Podlahy jsou původní, v kuchyni lino (lehce zvlněné). Okna jsou dřevěná.

Vytápění je lokální na tuhá paliva v kuchyni, nahoře případně přímotop, elektroinstalace 220/380V. Přímo pod okny je studánka s vodou a příprava na studnu na pozemku.

V nedaleké obci Blažejovice (2km) je hospoda a autobusové spojení do Dolních Kralovic cca 4km, kde je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékař, zubař, pošta, obchody) přímé autobusové spojení na Prahu, vlakové spojení do Trhového Štěpánova 8km. Vítonice se nachází 80 km z centra Prahy, 8 km od obce je 66. sjezd dálnice D1.

V okolí jsou pěkné hluboké lesy plné hub, okolní příroda je ideální pro cykloturistiku, turistiku, možnost koupání v okolních rybnících a v přírodním koupališti. Houbařský a rybářský ráj! Více informací o obci a okolí naleznete na www.zelivka.cz.

Vhodné k rekreaci, po rekonstrukci a zavedení vody, kanalizace i k trvalému bydlení.Přímý telefon na majitele 725 635 808.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484513
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.