Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 112 m² bez realitkyKřižany - Křižany, Liberecký kraj

Křižany - Křižany, Liberecký kraj
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům - nízkoenergetickou dřevostavbu o dispozici 5+kk a celkové užitkové ploše 112 m2. Dům se prodává s pozemkem o velikosti 1500 m2. Dům je situovaný na jižní stranu, celodenně prosluněn a nachází se v klidné lokalitě vhodné i pro rodinné bydlení. Výborná dostupnost a překrásný výhled na Ještěd. Novostavba domu se prodává k nastěhování bez kuchyňské linky a osvětlení - případné dodání na dohodě. Dům je realizován jako jednopodlažní s obytným podkrovím. V přízemí domu je vstupní hala, ze které jsou přístupné ostatní pokoje - technická místnost, ve které je umístěn elektrokotel, bojler a prostor pro pračku a sušičku, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, pracovna/ pokoj pro hosty a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je díky dvěma balkonovým dveřím přístupná zahrada. Ze vstupní haly se po dřevěných schodech z masivu, pod kterými je otevřený úložný prostor, dostaneme do obytného podkroví. Zde se nachází ložnice s šatnou, dva pokoje, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta. Podlahy v domě jsou kombinací plovoucí podlahy a dlažby. Okna a vstupní dveře jsou plastové se sedmikomorovým profilem a tepelněizolačním trojsklem. Střešní okna jsou dřevěná zn. VELLUX s tepelně izolačním trojsklem. Vnitřní dveře jsou obložkové. Střecha domu je tvořená betonovou krytinou černé barvy. Fasáda zateplená, opatřená minerální omítkou 2 mm zrno x zrno. Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizace je řešena vlastní ČOV. Součástí stavby je i nerezový komín a příprava pro krbová kamna. V blízkosti pozemku je ranč s možností ustájení koní za 3000,- Kč/ měsíc. Výhodou jsou nízké provozní náklady, klidná lokalita uprostřed malebné vesnice ovšem s výbornou dostupností do Liberce, popř. na dálnici do Prahy, a veškerá občanská vybavenost.

V případě zájmu jsme schopni zařídit financování od Modré Pyramidy a to až do 100% kupní ceny.

Možnosti splácení:

80% - Hypoúvěr - 1,79% - 10.938,- Kč/ měsíc - splatnost 30 let - FIX 5 let

90% - Hypoúvěr - 2,19% - 12.986,- Kč/ měsíc - splatnost 30 let - FIX 5 let

90% Hypoúvěr + 10% Rychloúvěr - 2,19% 12.986,- + 4,99% 3.022,- = 16.008,- Kč/ měsíc - splatnost 30 let a FIX 5 let u Hypoúvěru, splatnost 15 let a FIX 15 let u Rychloúvěru.

V nabídce 4 domy.

Energetický štítek zatím nedodán - připravuje se.

https://www.facebook.com/Rodinnedomykrizany/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484516
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha112
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.