Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyPadovská, Praha - Horní Měcholupy

Padovská, Praha - Horní MěcholupyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Pronájem bytu 3+kk, 74 m2, Praha 10 – Horní Měcholupy, ul. Padovská

Moderní, útulný a světlý byt 3+kk, ideální pro rodinu s dětmi, orientace na jih a sever, s plochou 74 m² plus dalších 10 m² dvou balkonů s dalekými výhledy na Prahu se nachází v 5. patře cihlového rezidenčního domu s výtahem, v klidné lokalitě Praha-Horní Měcholupy 100m od hostivařského lesoparku. Za vchodovými dveřmi se nachází prostorná předsíň, ze které je vchod do všech místností – obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a dětského pokoje (případně pracovny). Kuchyň: Linka ve tvaru písmene U je vybavena myčkou, el. sporákem kombinovaným s troubou, k dispozici je lednice s mrazákem. Koupelna: s vanou a pračkou, toaleta zvlášť. Ložnice s manželskou postelí a vestavěnou stěnou. Dětský pokoj: skříň, stůl, dětský stůl, dětská postýlka. Kompletní zařízení bytu v ceně. Byt je v osobním vlastnictví, bezproblémově fungující SVJ. Topení ústřední dálkové. Okna plastová, plovoucí podlahy a dlažba. Možnost kabelové televize a internetu. K bytu náleží také samostatný sklep 4 m2 v suterénu domu, kam se mohou uschovat přebytečné prvky nábytku.

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností: školy (200m), školky (400m), lékař v nedaleké Poliklinice Petrovice, obchody a restaurace, velké množství sportovišť - tenisové kurty, fotbalové a golfové hřiště. Dům se nachází v bezprostřední blízkosti Hostivařské přehrady s nádherným lesoparkem vhodným k dlouhým procházkám, jízdě na kole, koupání a v zimě bobování. Ideální kombinace bydlení v metropoli, přitom jen kousek od přírody. Pohodlné dopravní spojení: 2 minuty pěšky zastávka autobusu "Livornská" a "Bolevecká", 10 min na metro C "Háje", 10 minut na metro A „Skalka“. Autem rychle a snadno na Pražský okruh nebo přes Háje na dálnici D1, směr Brno.

Hledáme nekuřáky bez pejsků a kočiček. Preference dlouhodobého pronájmu.

Apartment for rent 3 + kk, 74 m2, Prague 10 - Horní Měcholupy, Padovská street

Modern, cozy and bright apartment 3 + kk, ideal for a family with 1-2 children, orientation to the south and north, with an area of ​​74 m2 plus another 10 m2 two balconies with distant views of Prague is located on the 5th floor of a brick residential building with an elevator, quiet location Prague-Horní Měcholupy 100m from the Hostivař forest park. Behind the front door is a spacious hallway, from which is the entrance to all rooms - living room with kitchenette, bedroom and children's room (or an office). Kitchen: Line in the shape of the letter U is equipped with a dishwasher, el. stove combined with oven, there is a refrigerator with freezer. Bathroom: with bath and washing machine, separate toilet. Bedroom with double bed and built-in wall. Children's room: wardrobe, table, children's table, cot. Complete apartment equipment included. The apartment is privately owned, smoothly functioning SVJ. Central heating. Plastic windows, floating floors and tiles. Possibility of cable TV and internet. The apartment also has a separate cellar of 4 m2 in the basement of the house, where excess furniture elements can be stored.

Location with all civic amenities: schools (200m), kindergartens (400m), a doctor in the nearby Petrovice Polyclinic, shops and restaurants, a large number of sports - tennis courts, football and golf courses. The house is located in the immediate vicinity of the Hostivař dam with a beautiful forest park suitable for long walks, cycling, swimming and bobsledding in winter. The ideal combination of living in the metropolis, yet just a short walk from nature.

We are looking for non-smokers without dogs and cats. Long-term rental preferences.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484589
Dispozice3+kk
Dostupné od26. 5. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLivornská
🚶 394 m (5 min)
PoštaČeská pošta
🚶 615 m (7 min)
Obchod
🚶 473 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 168 m (3 min)
RestauracePivovar Hostivar 1
🚘 1 725 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 857 m (2 min)
ŠkolaZŠ Nad Přehradou
🚶 532 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Škola hrou
🚶 612 m (7 min)
Sportoviště
🚶 631 m (8 min)
Hřiště
🚶 294 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.