Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 2150 m² bez realitkyNový Hrozenkov - Nový Hrozenkov, Zlínský kraj

Nový Hrozenkov - Nový Hrozenkov, Zlínský kraj
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 422 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji chaloupku dřevěnku se zahradou v centru obce Nový Hrozenkov. Umístění je vyjímečné tím, že ačkoliv se jedná o pozemek v centru obce, naleznete zde klidné místo k bydlení i k rekreaci v prostředí historických dřevěnic. Na hranici pozemku je cyklostezka Bečva, po které se lze dostat za pár minut k přírodnímu koupališti Balaton.

Jedná se o novostavbu. Stěny jsou sendvičového typu, obité z venku i zevnitř deskami, mezi kterými je foukaná izolace. Dispozice: přízemí 2+kk, veranda, koupelna, suché wc, podsínek, v podkroví 2 pokojíky. Venku záhonek, zahrada, louka. Výměra pozemku cca 2150m2, je možné pozemek ještě rozšířit nebo i zmenšit. Na chaloupce je nutno ještě dokončit koupelnu, ČOV, rozvody elektřiny, schody do podkroví a drobné dodělávky. Vytápění řešeno sporákem na TP, vodu ohřívá elektrický bojler, pitná voda z vlastní studny, odpady jsou momentálně svedeny do vsakovací jímky. Elektřina 220/380V. Samotný pozemek je v územním plánu vymezen pro výstavbu rodinných domů. Chaloupka však ještě není po kolaudaci a tudíž není v katastru.

Chaloupka je bez vnitřního vybavení, nový majitel si může velice stylově chaloupku vybavit.

Veškeré služby v naprosté blízkosti, prodejna potravin, průmyslového zboží, restaurace, kostel, úřad městyse, ZŠ, MŠ, pošta, autobusová i vlaková zastávka, vše do 5 minut chůze.

Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484692
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Plocha2 150
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.