Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 780 m² bez realitkyNová čtvrť, Přerov - Újezdec u Přerova, Olomoucký kraj

Nová čtvrť, Přerov - Újezdec u Přerova, Olomoucký kraj
Cena936 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 015 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji 2 pozemky o ploše 780 m2 nebo 1 pozemek o ploše 1560 m2 pro výstavbu rodinných domů v nové lukrativní lokalitě Přerov Újezdec - Nová čtvrť. Pozemky se nachází ve velmi klidném prostředí a zároveň v bezprostřední blízkosti Přerova. Parcely jsou územním plánem určené k zástavbě rodinnými domy.

Nově vymezené pozemky budou o velikosti 780 m2 (717,7 m2 za oplocením). Cena pozemků je 1200 Kč/m2. Cena neobsahuje vybudování sítí (veřejný vodovod, tlaková kanalizace, veřejné osvětlení) a komunikace a obratiště – odhad celkem 200 až 250 tisíc na pozemek (na celkové ceně se bude podílet 8 majitelů pozemků). Projektová dokumentace na sítě je již zpracovaná, na veřejné osvětlení a komunikaci se zpracovává. Projektovou dokumentaci a stavební povolení zařídíme. Realizace sítí a povrchu komunikace je plánována na jaro/léto 2018. Výstavba RD možná léto 2018. Bližší informace na osobní schůzce. Připojení k elektřině zajistíme za poplatek 12.500,- Kč. V lokalitě se nachází dešťová kanalizace. Komunikace před pozemky je vedena jako účelová komunikace v majetku města Přerova. Okolní pozemky i další sousední lokality jsou určeny územním plánem k zástavbě rodinnými domy. Zveme Vás na prohlídku a na osobní schůzku, kde ochotně vše vysvětlíme. Můžete nás také kontaktovat na e-mailové adrese energetickyprukaz@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484763
VlastnictvíOsobní
Plocha780

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.