Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyPatočkova, Praha - Břevnov

Patočkova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou o velikosti 2+1, 52m2. Jsou zde dva neprůchozí pokoje a kuchyň. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí zděného domu v krásné lokalitě Břevnova, je po rekonstrukci a je velice dobře a prostorně řešený. Součástí prodeje je kuchyňská linka a vestavné skříně s velkým množstvím úložných prostor. V bytě jsou dřevěné parkety a dlažba. Nově jsou osazena plastová okna. Okna z obývacího pokoje a kuchyně jsou do ulice a z ložnice do vnitrobloku. V blízkosti se nachází parky a v okolí bytu je veškerá občanská vybavenost. Zastávka bus Kajetánka přímo u domu.

I offer for sale apartment of size 2 + 1, 52m2. There are two separate rooms and a kitchen. The apartment is located on the upper ground floor of a brick house in a beautiful location of Brevnov. The apartment is after reconstruction. Part of the sale is a kitchen unit. The apartment has wooden parquet and tiles. New plastic windows are fitted. Windows from the living room and the kitchen are on the street and from the bedroom to the courtyard. There are parks nearby and all civic amenities in the neighborhood. Kajetánka bus stop right outside the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu484883
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.