Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyTerezie Brzkové, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský kraj

Rezervováno
Terezie Brzkové, Plzeň - Skvrňany, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám slunný cihlový byt 3+1+L v žádné lokalitě Plzeň - Zadní Skvrňany, 4. patro s výtahem. K bytu náleží zděný sklep. K dispozici jsou také kočárkárna a sušárna.

Byt je vhodný ihned k nastěhování, v perfektním technickém stavu (plastová okna, elektrika v mědi, rozvody v plastu). Pokoje jsou neprůchozí, koupelna a WC oddělené, viz přiložený plánek bytu a fotografie. Byt se prodává částečně zařízený, je zde dostatek úložných prostor.

Okolí bytu je vhodné pro procházky s rodinou a sportování. V blízkém okolí je dostatek zeleně, dětské hřiště, plavecký bazén, cyklostezka apod.

Přestože se byt nachází v okrajové části Plzně ve velice klidné lokalitě, tramvají č. 2 (zastávka před domem) jste během 7 minut na autobusovém nádraží a během 10 minut ve středu města. Dále je zde vynikající spojení na Borská pole, Západočeskou univerzitu a konečnou zastávku tramvaje č. 4 na Borech.

V místě veškerá občanská vybavenost (supermarkety, zdravotní zařízení, školy, školky). Bezproblémové parkování před i za domem či v jeho bezprostřední blízkosti.

Sdružení vlastníků není zatíženo žádnými úvěry či dluhy. Dům byl postaven v roce 1990 svépomocí. V současné době není třeba žádných velkých stavebních úprav/oprav. Na plánované úpravy má sdružení našetřené vlastní prostředky.

Prosím realitní kanceláře, aby mě nekontaktovaly. Nemám zájem o žádnou formu spolupráce a svůj názor nezměním (opakované, velice špatné zkušenosti)!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485156
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.