Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1317 m² bez realitky2725, Stratov - Stratov, Středočeský kraj

2725, Stratov - Stratov, Středočeský kraj
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 719 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám, napřímo z mého vlastnictví, tento krásný stavební pozemek ve Stratově i se stavebním povolením, možnost začít okamžitě stavěr!

Projekt vkusného a praktického rodinného domku je součástí uvedené prodejní ceny, nepředstavuje však jakkoukoliv podmínku (ani koupě, ani Vaší stavby)

Pozemek se nachází na mírně svažité pláni, na kraji nově vzniklé a koncepčně dobře navržené zástavby, která je a do budoucna bude dobrým sousedstvím. Svým umístěním do krajiny je skvělým základem pro architektonicky zajímavé stavby, jelikož na své jižní a východní straně nabízí krásný výhled do krajiny mikroregionu Polabí. Na západní straně je od silnice odstíněn vzrostlým stromořadím.

Perfektní dostupnost do Prahy zaručuje vzdálenost pozemku od zastávky 3 minuty pěšky (nadohled) a vlak na Masarykovo nádraží každou hodinu s dobou jízdy 39min (+ další vlaky v mezičase směřující na Hlavní nádraží), automobilem pak nájezd D11 vzdálený 5 min jízdy, dojezdová vzdálenost na Černý Most je 17 min (centrum Prahy pak max 45min.).

Veškerá občanská vybavenost se nachází jen v necelé 3 minuty jízdy vzdálené Lysé nad Labem, která je i obcí s rozšířenou působností vykonávající pro Stratov státní správu. Dále je zde lékařské středisko, banky, obchody, 3 základní školy s plně dostačující kapacitou a mnoho dalšího. Škola a školka se nachází i v sousední Ostré. Okresní město Nymburk je vzdáleno 10 minut jízdy autem, vlak každou půlhodinu.

Krásné a čisté okolí nabízí typickou přírodu Polabí bez jakýchkoliv rušivých provozů průmyslových či zemědělských. Doslova nadohled pozemku se nachází vyhlášené jezero Ostrá, v blízkém okolí pak např. cyklostezka vedoucí podél Labe z Lysé nad Labem až do Poděbrad, lesní obec Kersko a nebo polabský skanzen v Přerově nad Labem.

Veškerý právní servis nabízím v ceně, stejně tak jako případná doporučení na renomované stavitele rodinných domů v okolí.

Neváhejte mne kontaktovat na telefonním čísle 724 776 105

Let me offer you an outstanding piece of land on a beautiful background of Polabí region. It offers an outstanding value as it gives you an opportunity to build a house just 17 minutes from Prague while still maintaining a strong connection with nature. All of the services, offices and schools well as other institutions are just 3 minutes by car away, in a neighboring town Lysá and Labem.

Mail or call for further information, I will happily provide anything you would like to know.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485242
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 317

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.