Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 35 m² bez realitkyŠtěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský kraj

Štěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena749 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 176 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme samostatně stojící dřevěnou stylovou srubovou chatu v malebném údolí u řeky Vltavy. Chata má 2 podlaží o celkové užitné ploše cca 60 m2. Přízemí: obytná místnost, komora, kuchyň. V 1. patře je ložnice a balkon. Vedle chaty je suchý záchod. Část chaty pod terasou je podsklepena (dílna, sklep). V chatě je zavedena elektřina, voda je svedená do chaty z lesní studánky. Vytápění je řešené kamny na tuhá paliva, v kuchyni je sporák na propan butan.

Poloha:

Chata je umístěna na lesním svažitém pozemku na levém břehu Vltavy pronajatém od Lesu ČR (plánovany odprodej), ve smíšeném lese, s výhledem na Vltavu směrem k Bílé skále, vyhlídce Maj, mimo záplavovou oblast. Součástí prodeje je také spoluvlastnický podíl na sousední lesní pozemek a pozemek studny. Od zastávky autobusu je vzdálena 15 min chůze, autem se k chatě nedostanete, parkování je vzdáleno cca 500 m. Rekreační oblast počátků trampingu, nyní osada Svatojanské proudy, v sousedství osada Ztracenka. Tato nemovitost je vhodná pro milovníky lesa, rybaření a všechny co chtějí klid uprostřed přírody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485285
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.