Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 450 m² bez realitkySvatojánská, Nová Paka - Nová Paka, Královéhradecký kraj

Svatojánská, Nová Paka - Nová Paka, Královéhradecký krajVybaveno
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Secesní vila z roku 1912-13 v centru Nové Paky ve Svatojánské ulici, celková plocha 450m2 . Z části zrekonstruovaná (okna v 1NP a 2NP, 2 plynové kotle, topení, koupelna +podlahové vytápění, betonové podlahy v přízemí, krb v mramoru, štuk na většině zdí, vchodové dveře a dveře od garáže).Výborná lokalita pro rodinu s dětmi. Mateřská školka, základní škola a sportovní hala za domem, nové hřiště pro děti + tenisové kurty 50m od domu, zimní stadion a lyžařský vlek (lyžařská škola) 300m od domu. Obchody, restaurace, lékárna, vlakové a autobusové nádraží, česká pošta, vše kolem 5minut chůze. Městský úřad 1min chůze.

V domě jsou 3 podlaží (3. patro není zrekonstruované), 4x wc, 3x koupelna, balkon-terasa, garáž, půda. Topení plynové, obecní vodovod (možno využít studnu, která je uvnitř domu), odpady do kanalizací, podlahy jsou betoné.

Dům má 2 vstupy, jeden vstup vede do přízemí a druhý vstup vede do 1.patra. Je tedy možnost udělat z domu dvougenerační bydlení. Zahrada o rozloze 850m2 je plná zeleně. Nutností je nová střecha, fasáda domu (máme nákresy v autocadu), příjezdová cesta a brána původní.

I když se dům nachází blízko centra, i přesto je to klidné a tiché místo k bydlení.

Původní cena 4.400.000,- Kč (cena je menší než cena hrubé stavby bez pozemku).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485302
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha450
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.