Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 51 m² bez realitkyNa Vyhlídce, Dolní Zálezly - Dolní Zálezly, Ústecký kraj

Na Vyhlídce, Dolní Zálezly - Dolní Zálezly, Ústecký krajVybaveno
Cena550 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 333 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme zděnou chatu na středně svažitém jižním pozemku s překrásným výhledem do údolí řeky Labe a kopce Českého středohoří. Chata se nachází ve vyhledávané, klidné chatové oblasti u obce Dolní Zálezly nedaleko Ústí nad Labem. Zahrada i chata jsou v osobním vlastnictví a náleží k nim také 1/62 společných pozemků základní organizace „Teplá stráň“

Chata (zastavěná plocha 17 m2) se skládá ze tří podlaží. V suterénu se nachází sklep, v přízemí obývací místnost s kuchyňkou a podkrovní prostor je určený pro spaní. Je celá podsklepená (možnost uložení ovoce a zeleniny i nářadí). Součástí jsou dvě zastřešené terasy. Chata má zděný komín, lze zde topit, vařit či péct v kamnech na tuhá paliva. Okna, dveře a štít jsou dřevěné, podlaha v přízemí z dlažby, střecha z eloxovaného hliníkového plechu, okapy plastové.Voda je k dispozici ze společné studny. Elektřina 220/380 V je zapojena. Dřevěné WC mimo chatu- suché

Na oploceném pozemku o celkové výměře 600 m2 jsou vysázeny ovocné stromy, keře, vinná réva, okrasné rostliny i velké množství květin a exotické rostliny (kiwi, fíkovník, mandle). Terén je terasovitě upraven, zahrada je udržována ve velmi dobrém stavu. Na záhonech lze pěstovat bio plodiny (od brambor, kukuřice, rajčat, paprik, okurek, jahod až po dýně a byliny). Přímo na pozemek není možno zajet. Parkovat lze pod nebo nad osadou, kde je k dispozici parkoviště ve společném vlastnictví.

Celá osada je zabezpečena oplocením. V blízkých Dolních Zálezlech je občanská vybavenost, zastávka vlaku ČD i MHD Ústí nad Labem. Vede tudy cyklostezka, řeka Labe vhodná pro rybáře je na dohled.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485346
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.