Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 789 m² bez realitkyUlice Jahodova, Veltrusy - Veltrusy, Středočeský kraj

Ulice Jahodova, Veltrusy - Veltrusy, Středočeský kraj
Cena3 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 415 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji poslední volný zasíťovaný pozemek o velikosti 789m2 ( Na pozemku je již připravená vodovodní šachta a revizní šachta pro kanalizaci, dále pak elektřina a plyn) v Obci Veltrusy - Velmi klidná lokalita. Sousedi pouze ze dvou stran. Pozemek je v nezáplavové oblasti. Pozemek se nacházi v ulici U letního kina. U Nadpisu je uvedena špatná ulice. V Obci je mateřská školka, Základní škola, Lékař, Veterinář, pošta atd .- kompletní občanská vybavenost. Zastavitelnost pozemku 30%.

I offer for sale the last free land area of ​​789m2 (The plot is already prepared water well and inspection shaft for sewerage, then electricity and gas) in Veltrusy village - Very quiet location. Neighbors only on two sides. The land is in the non-flood area. The land is located in the street U letní kina. There is a bad street on the headline. In the village there is kindergarten, Elementary school, Doctor, Veterinarian, post office, etc. - complete civic amenities. Land suspension 30%.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485813
VlastnictvíOsobní
Plocha 789

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.