Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 115 m² bez realitkyK Beranovu, Praha - Dolní Chabry

K Beranovu, Praha - Dolní Chabry
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronajmu velmi prostorný (celkem 115 m2), moderní byt o dispozici 3+kk (cca 86 m2) s velkým balkonem (16 m2), komorou (5.5 m2), sklepní kójí (8 m2) a garážovým stáním. Byt je jihozápadně orientovaný a nachází se ve druhém patře. K dispozici jsou dvě WC, jedno samostatné a druhé v koupelně spolu se sprchovým koutem. V domě je výtah, kterým lze pohodlně sjet až do podzemní garáže.

Jedná se o velice klidnou a atraktivní lokalitu. Přímo u domu je dětské hřiště, v bezprostřední blízkosti se nachází Čimický a Ďáblický háj, v docházkové vzdálenosti dále přírodní park Draháň-Troja a přírodní památka Velká skála. Okolí nabízí širokou škálu možností trávení volného času od relaxačních procházek v krásném prostředí po nejrůznější sportovní aktivity (síť stezek pro cyklisty a bruslaře, fitness stezka, hřiště na plážový volejbal, atd.). Další vyžití umožňuje nedaleké aquacentrum. Bus 2 min od domu, busem na metro Kobylisy 5 min, centrum Prahy do 20 minut. Veškerá občanská vybavenost - obchody, lékárna, pošta, škola a nová obecní školka s volnou kapacitou.

Preferuji dlouhobější pronájem. Smlouva na jeden rok s možností prodloužení. Zúčtovatelné zálohy na služby, teplo a vodu činí cca 4500 Kč (dle počtu osob), elektroměr bude převeden na nájemce. Neplatíte žádnou provizi RK, jsem přímý majitel a s RK nespolupracuji. Byt není vhodný pro kuřáky a domácí mazlíčky. Ihned k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485962
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha115
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.