Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 395 m² bez realitkyMišovice - Svučice, Jihočeský kraj

Mišovice - Svučice, Jihočeský krajVybaveno
Cena1 495 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 340 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme rekreační jihočeskou chalupu v obci Svučice, okr. Písek. Z celkové plochy pozemku je zastavěná plocha 395m2, a 1060m2 tvoří zahrada, daň nemovitosti je 656.-Kč ročně.

Jedná se o nepodsklepený objekt, jehož obytná část o rozloze 98m2 je užívána jako samostatné místnosti (ložnice, světnice, kuchyně, koupelna+WC). Nemovitos je nabízena včetně stylového selského nábytku a ostatních doplňků a vybavení. V obytných místnostech nové dřevěné podlahy. Součástí stavby je prostorná stodola s možností dalšího využití. Taktéž v podkroví chalupy lze vytvořit další obytnou místnost.

Vytápění obytné místnosti je kachlovými kamny na tuhá paliva se zápecním prostorem využitelným na spaní. Vytápění prostorné ložnice se 4 postelemi je kachlovými elektrickými

kamny o kapacitě 3kW. Ohřev teplé vody do koupelny a do kuchyně je elektrickým bojlerem. Dodávka pitné vody je zajištěna vrtem do hloubky ca 20m, o průměru 152mm, a vodovodního potrubí průměru 25mm a délky cca 15m. Kanalizace je svedena do 2komorového septiku s odvodem do meliorační kmenové stoky obce. Dodávku elektřiny dosud zajišťuje e.on (dnes možno převést na jiného dodavatele), rozvod je po celém objektu, ve stodole je navíc umístěna zásuvka na odběr 360V pro el.stroje s vysokým odběrem.

Objekt byl budován rekonstrukcí od 90.let m.st. a nyní se nachází ve stavu, kdy bude vyžadovat dílčí opravy na fasádě, jinak je stále využívaný a dobrém stavu. Dobrá dostupnost za Prahy, vzdálenost 90 km. V okolí žulové lomy na koupání a Orlická přehrada vzdálená 16 km. Tel: 728665666 David Volf

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu485985
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha395
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.