Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 354 m² bez realitkyTyršovo náměstí, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský kraj

Tyršovo náměstí, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský kraj
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 154 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Rodinný domek před rekonstrukcí,je podsklepený,v přízemí má 3 místnosti a komoru(s možností vybudování koupelny a WC,přípojky vody,plynu a kanalizace jsou v domku zavedeny),v chodbě stojí starodávná pec a v 1.NP jsou 2 místnosti a půdní prostor.Ve dvoře na domek navazuje zděná dílna a přístřešek na dřevo.Vstupními vraty je možné projet autem z ulice až na dvůr,parkování je zastřešené.Poloha domku je velmi atraktivní a dá se využít jak pro bydlení,tak pro komerční využití!(obchod,služby)Nachází se přímo na náměstí,kde je v malé dostupové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost(např.obchodní centrum,lékaři,lékarna,pošta,MÚ,škola,restaurace,zastávky autobusů atd.)Další předností polohy domku je výborná dostupnost cca 50km od Prahy a cca 50km od Plzně.Nájezd na dálnici Praha-Plzen trvá jen 15 min a na dálnici Praha-Strakonice také jen 15 min.!Vlakové nádraží je na kraji obce.

Family house before reconstruction, cellar, on the ground floor has 3 rooms and a chamber (with the possibility of building bathroom and toilet, water, gas and sewer connections are in the house), in the corridor there is an ancient furnace and in the 1st floor there are 2 rooms and attic The house is very attractive and can be used both for living and for commercial use (shop). , Services) Located directly on the square, where all civic amenities (eg business center, doctors, pharmacy, post office, school, restaurants, bus stops, etc.) are at a small distance away. Another advantage of the location of the house is excellent availability about 50km From Prague and about 50km from Pilsen. The journey to the Prague-Plzen highway takes only 15 minutes and also to the Prague-Strakonice motorway only 15 mins. The railway station is on the outskirts of the village.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486302
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha354
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.