Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyNa Drážce, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Na Drážce, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


Byt se nachází v ulici Na Drážce v Pardubicích v 7. patře. Dům je cihlový, s výtahem. Byt byl kompletně zrekonstruován částečně v roce 2016. Na jaře 2017 proběhla rekonstrukce poslední místnosti - ložnice. Byt je kompletně vybaven - TV, wifi, pračka, lednička, mrazák, vysavač, žehlička, žehlící prkno atd. Není vybaven myčkou na nádobí. Možné dovybavit.

Okna z ložnice jsou situována na jih, současně se z ní vychází na balkon. Okno z obývací místnosti je situováno na východ. Kuchyň je směrem na sever.

V bytu je k dispozici oddělená toaleta od koupelny. Koupelna je vybavena pračkou, sprchovým koutem s hlubokým dnem, žebříčkovým topením, umyvadlem, skříňkou, zrcadlem a řadou užitečných věšáčků a odkládacích ploch. Pro uložení kabátů apod. je k dispozici malá šatnička, ve které je uloženo také nezbytné nářadí pro menší domácí práce, například šroubováky apod.

Ložnice obsahuje jednu šatní skříň s nástavbou na uložení například ručníků aj. Dále postel 180 x 200 cm a psací stůl s otočným křeslem.

Obývací pokoj obsahuje rozkládací gauč, křeslo, knihovnu, dva stolky, TV a wifi.

Kuchyně je vybavena lednicí s mrazákem, prostorem pro skladování potravin, kuchyňskou linkou s jedním dřezem, elektrickým sporákem s el. troubou, mikrovlnou troubou a rychlovarnou konvicí. Součástí vybavení jsou talíře a nádobí na vaření. Ostatní pomůcky v omezené míře (příbory aj.)

Rozměry hlavních místností:

Ložnice: 3,3 x 3,4 m

Obývací pokoj: 3,3 x 3,4 m

Kuchyň: 3,0 x 3,4 m

V ceně 14.000 Kč jsou již veškeré poplatky, včetně záloh na energie.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486373
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
Podlaží8
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.