Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyHálkova, Olomouc - Hodolany, Olomoucký kraj

Hálkova, Olomouc - Hodolany, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Prostorný byt o výměře 80 m2 s dispozicí 3 + 1 ve zvýšeném přízemí rodinného domu v ulici se širokým pásem zeleně.

Dům je situován v klidnější oblasti zástavby bytových domů v blízkosti administrativního centra a hlavního vlakového nádraží. Byt má samostatný vstup z podesty společného schodiště a disponuje třemi pokoji se samostatným vstupem z předsíně, kuchyní s jídelním koutem, koupelnou a samostatným WC. V bytě jsou rovněž k dispozici úložné prostory. V současné době se dokončuje celková rekonstrukce bytu.

V bytě je nová kuchyně, vybavená vestavnými spotřebiči – lednice s mražákem, myčka, trouba a varná deska (viz fotodokumentace), nové sociální zařízení a koupelna. Podlahy v pokojích jsou původní parketové po renovaci, v předsíni a na sociálním zařízení jsou dlažby, v koupelně je vyhřívaná dlažba a v kuchyni vinylová podlaha. Topení je ústřední se samostatným plynovým kotlem umístěným ve sklepě (regulace teploty v bytě pomocí termostatu ), ohřev teplé vody je zajištěn moderním průtokovým plynovým ohřívačem.

Hl. nádraží, adm. centrum, zastávky veř. dopravy a Kaufland do 5 minut, park a historické centrum města do 10-15 minut.

Nájem: 14 000 Kč + 2 500 Kč záloha na energie.

Byt je vhodný pro 2-4 osoby(nekuřáci), bez domácích mazlíčků a bude k dispozici prázdný nebo částečně vybavený od září 2017.

V případě zájmu piště prosím na email s uvedením telefonního čísla.

Spacious apartment with in a house (1st floor) located in a quiet and beautiful neighbourhood close to administrative centre and 10-15 minutes from the old city center. The apartment consists of 3 nonwalk-through bedrooms, hallway, kitchen, bathroom and separate toilet. The apartment has been going through an extensive renovation including new kitchen, bathroom and separate toilet, new windows, revamped wooden flooring (parquet) throughout all main living areas. The kitchen features fridge, dishwasher and electric hob and oven. The apartment is suitable for 2-4 persons(non-smokers), without pets .

The flat is available since September 2017 (end of refurbishment). Rent 14.000CZK + 2.500CZK services monthly deposit.

Please email me to set up a time to view.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486375
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.