Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 3+1 • 80 m² bez realitkyBrigádníků, Praha - Strašnice

Rezervováno
Brigádníků, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


K dispozici od 5.9.2017 do 31.3.2018!

Virtuální prohlídka na https://www.flatio.cz/prohlidka?t=ad17fb758bcbb6af796dfdefe3c3a157

Náš prosluněný řadový domek s terasou najdete v pražských Strašnicích, kde vás ráno mohou probudit snad jen tři věci: budík, ptáci v korunách stromů na okolních zahradách nebo novoroční ohňostroj. Do centra města je to přitom jen 20 minut včetně desetiminutové procházky pestrou zelení na Metro linky A (Strašnická). Čas lze zkrátit tramvajemi, jejichž stanice je vzdálená asi 300 metrů (linky 5 a 13). Auto zaparkujete v jedné z přilehlých jednosměrných vedlejších uliček s minimálním provozem a tam ho pravděpodobně také necháte. Všude se dostanete pěšky nebo MHD.

Proběhnete předzahrádkou s nezaměnitelnou vrbou, malou předsíní na boty a deštníky a ocitnete se větší předsíni. Odtud se můžete vydat buď do kuchyně plně vybavené nádobím, velkou lednicí s mrazákem, mikrovlnkou, varnou konvicí, myčkou a novou troubou nebo pokračovat do obývacího pokoje. Vybavený je novým rozkládacím stolem až pro 6 osob, rozkládací pohovkou (pohodlně se vyspí dva hosté), knihovnou a kabelovou televizí s rozšířením Google Chrome a rychlým internetem v ceně. Z obývacího pokoje procházíte na velkou a v případě potřeby stíněnou terasu vybízízející ke grilování. Gril a uhlí najdete v nově postaveném zahradním domečku. Zahrada má vlastní zamykatelnou branku.

V prvním patře najdete dvě velmi světlé, neprůchozí ložnice. Ve větší z nich najdete pohodlnou manželskou postel a velkou šatní skříň. Menší ložnice dříve sloužila jako dětský pokoj, ale může posloužit jako druhá plnohodnotná ložnice s menší šatní skříní nebo jako pracovna. Vybavili jsme ji rozkládací pohovkou a kancelářským stolkem.

Do sklepa jsme schovali novou samostatnou pračku a samostatnou sušičku, stejně jako nový plynový kotel. Zatopit si tak můžete kdykoliv a i tak tu zbyla spoustu úložného prostoru.

Potraviny (Tesco, Albert, Billa), bankomaty, lékárny, několik restaurací s českou i světovou kuchyní, kavárny a vinárny jsou vzdálené 5-10 minut pěšky. Stejně jako lezecká stěna, několik fitness center, letní i kryté tenisové kurty, softbalové hřiště nebo badmintonová aréna. Pokud běháte, jste na správném místě, protože trasy vedoucí zelení začínají hned za domečkem a do Malešického parku se tréninkovým tempem dostanete za 10 minut. Plavecký areál je vzdálený 15 minut tramvají.

Available from 5.9.2017 to 31.3.2018!

Virtual tour @ https://www.flatio.cz/prohlidka?t=ad17fb758bcbb6af796dfdefe3c3a157

Our sunny terraced house with a terrace can be found in Prague`s Strašnice, where only three things can wake you up in the morning: alarm clock, birds in the crowns of trees in the surrounding gardens or New Year`s fireworks. The city center is just 20 minutes away by Metro line A, including a 10-minute stroll through the parks. Time can be shortened by trams, which are about 300 meters (lines 5 and 13) away. You can park your car in one of the adjacent alleyways with minimal traffic and you will probably also leave it there. Everywhere you can walk or take public transport.

You will have a front garden with an unmistakable willow, a small vestibule for shoes and umbrellas, and you will find a larger hall. From here you can either go to the fully equipped kitchen (large refrigerator with freezer, microwave, kettle, dishwasher and a new oven) or continue into the living room. Equipped with a new dining table for up to 6 people, a double sofa bed (comfortably sleeps two guests), a library and cable TV with Google Chrome extension and fast internet (included in rental). From the living room you go through a large, modern and shaded terrace that invites you to grill. Grill and coal can be found in a newly built garden house. The garden has its own lockable gate.

On the first floor you will find two very bright, separate bedrooms. The larger one has a comfortable double bed and a large wardrobe. The smaller bedroom formerly served as a children`s room, but could serve as the second full-size bedroom with a smaller wardrobe or a study room. We fitted it with a sofa bed and a desk.

In the cellar we had a new separate washing machine and a separate dryer as well as a new gas boiler. You can turn on the heating at any time and there is plenty of storage space left.

Food stores (Tesco, Albert, Billa), ATMs, pharmacies, several restaurants with Czech and international cuisine, cafés and wine bars are within a 5-10 minute walk. Same for climbing wall, several fitness centers, summer and indoor tennis courts, water park, a softball court or a badminton arena. If you like running, you are in the right place, as the trails start right behind the house and you reach the Malešický park with the training pace in 10 minutes. If you are looking for a company or want to explore - Shopping Park Flora with 3D cinema and 200+ shops, Fashion Outlet, Havlickovy sady with vineyards, Žižkov Tower with lookout tower, Wenceslas Square with the National Museum, Old Town Square with the medieval astronomical clock, Vinohradská cemetery with Václav Havel grave ... there is a metro or tram you will be there in 30 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486406
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.