Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyPřadlácká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Přadlácká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pro solventního a náročného nájemce nabízím novostavbu bytu v luxusním rezidenčním projektu FRENCH CORNER v docházkové vzdálenosti centra města.

Byt byl od počátku budován s důrazem na nejvyšší kvalitu zpracování, použité materiály, funkční design a instalované moderní technologie. To vše s hlavním cílem přinést každodenní požitek z bydlení v krásném prostředí.

Po odemknutí protihlukových bezpečnostních dveří vstupuje majitel do prostorné předsíně s italskou dlažbou a pokračuje buď do koupelny se sprchovým koutem a záchodem, kde nalezne na bosou nohu příjemnou dlažbu z imitace kamene, moderní funkční nábytek a sanitární zařízení, nebo do skutečného centra bytu, kterým je obývací pokoj s kuchyňskou linkou (20 m²) a navazujícím francouzským oknem. Celková obytná plocha bytu je tedy 26 m².

Byt je vybaven na zakázku zhotovenou kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči WHIRLPOOL pokročilých funkcí i pro nadšené kuchaře - sklo-keramickou deskou, vestavěnou horkovzdušnou troubou umístěnou pod pracovní deskou, vestavěnou lednicí s mrazákem a systémem antifrost, nerezovým dřezem a do kuchyňské linky integrovanou pračkou.

Celý byt je vytápěn podlahovým topením ve všech místnostech, v koupelně navíc žebříkovým radiátorem. Veškeré osvětlení je řešeno LED technologií pro maximální úspornost.

Lokalita je vhodná především pro ty, kteří dávají přednost rychlé a bezproblémové dostupnosti centra města, kvalitnímu, modernímu a funkčnímu bydlení a zároveň mohou využít blízkosti rekreačních oblastí podél řeky Svitavy. Oblast bydlení je obslužná několika spoji MHD, které spojují bydlení se všemi důležitými dopravními, kulturními i obchodními uzly města. Lokalita má veškerou občanskou vybavenost.

Cena: nájemné 11.000 Kč plus 3.000 Kč za zálohy na služby vč. internetu. Vratná kauce ve výši 1,5 násobku nájemného. Preferuji dlouhodobé nájemce. Možnost parkování v suterénu budovy.

K dispozici od 1.9.2022

Kontakt pro vážné zájemce ‎+420 774 979 709

For a solvent and demanding tenant, I offer a newly built apartment in a luxury residential project FRENCH CORNER within walking distance of the city center.

The apartment was built from the beginning with an emphasis on the highest quality workmanship, materials used, functional design and installed modern technology. All this with the main goal of bringing everyday enjoyment of living in a beautiful environment.

After unlocking the noise-proof security door, the owner enters a spacious hall with Italian tiles and continues either to the bathroom with shower and toilet, where he finds barefoot stone imitation stone, modern functional furniture and sanitary facilities, or to the real center of the apartment, which is living room with kitchen (20 m2) and adjoining French window. The total living area of ​​the apartment is therefore 26 m2.

The apartment is equipped with a custom-made kitchen unit and built-in WHIRLPOOL appliances with advanced functions for enthusiastic chefs - glass-ceramic hob, built-in hot air oven located under the worktop, built-in refrigerator with freezer and antifrost system, stainless steel sink and washing machine integrated into the kitchen.

The whole apartment is heated by underfloor heating in all rooms, in the bathroom there is also a ladder radiator. All lighting is solved by LED technology for maximum economy.

The location is especially suitable for those who prefer fast and trouble-free access to the city center, quality, modern and functional living and can also use the proximity of recreational areas along the river Svitava. The housing area is served by several public transport connections, which connect housing with all important transport, cultural and commercial hubs of the city. The location has all civic amenities.

Price: rent CZK 9,500 plus CZK 2,500 for advance payments for services incl. internet. Refundable deposit of 1.5 times the rent. I prefer long-term tenants. Possibility of parking in the basement of the building.

Available from 1.4.2022

Contact for serious applicants +420 774 979 709

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486408
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha26
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDFrancouzská
🚶 168 m (2 min)
PoštaBrno 13
🚘 1 377 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 128 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 641 m (8 min)
RestauraceCorner
🚶 215 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 174 m (2 min)
ŠkolaStřední škola umění a designu a Vyšší odborná škola Brno
🚶 314 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Merhautova
🚶 274 m (3 min)
SportovištěOldstyle Gym
🚶 232 m (3 min)
Hřiště
🚶 465 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.