Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyZborovská, Vysoké Mýto - Vysoké Mýto, Pardubický kraj

Zborovská, Vysoké Mýto - Vysoké Mýto, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Dobrý den, nabízíme k pronájmu byt o velkosti cca 90m2, po kompletní rekonstrukci (nové podlahy, vntřní omítky, stropy-zateplené, rozvody elektřiny, odpady, topení).

Jedná se o 2 velké místnosti, (obývací pokoj + ložnce nebo dětský pokoj), 1 menší místnost, kuchyň s jídelnou, samostané wc, koupelna, chodba, předsíň. Byt se nachází v přízemí rodinného domu, s vlastním vchodem (není propojen s bytem v patře). Součástí je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (trouba, plynový sporák). Byt je vytápěn novým kondenzačním kotlem se zásobníkem na vodu. Je zde podlahové vytápění v kuchyni, koupelně a wc. Záloha na energie je celkem 4 500 Kč (upraví se podle skutečné spotřeby).

Byt je situován v kldné část města, v blízkém dosahu je Lidl, autobusové i vlakové nádraží, školy, nemocnice. Prohlídka možná o víkendech, případně v pracovní dny odpoledne.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486468
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.