Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 63 m² bez realitkyHorská, Vrchlabí - Hořejší Vrchlabí, Královéhradecký kraj

Horská, Vrchlabí - Hořejší Vrchlabí, Královéhradecký krajVybaveno
Cena1 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 058 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den, nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v 7. NP panelového domu v okrajové části města Vrchlabí - Hořejší Vrchlabí na krásném místě, v přírodě blizkosti lyžařských středisek, ale také centra města Vrchlabí.

Byt je o dispozici 3+1, o celkové ploše 63m2, orientován na V a SZ. Balkón je přístupný z největšího pokoje, orientován na V a zajišťuje tak možnost příjemné snídaně na sluníčku. Během horkých dnů je v bytě příjemně. Celý byt je po rekonstrukci s řadou vestavných skříní a skříněk. Dva stropy jsou obloženy dekorativními polystyrénovými obklady, v kuchyni je strop obložen mdf panely. V ložnici je plovoucí podlaha, v ostatních místnostech jsou koberce nebo lino. Všechny zárubně jsou obloženy masivním dřevem. Dveře jsou dubové z masivu s matným sklem. V největším pokoji jsou dveře zašupovací. Část chodbičky a stěny v kuchyni je obložena přírodním kamenem. V obývacím pokoji je foto tapeta kamenů Mueraki s bodovým osvětlením. Plastové okna jsou s mikroventilací, radiátory jsou nové, plechové. V kuchyni je plynový sporák s elektrickou troubou. Společný rozvod TV zajišťuje cca 25 programů. WiFi připojení je soukromé přímo v bytě 25Mb obousměrně. Lze upravit.

Nízké měsíční zálohy, ve 3 členné rodině platíme 3000,- Kč měsíčně do fondu oprav (i přes to každý rok přeplatek 4 - 6 tis. Kč), společné náklady, teplo, vodu a na splátky úvěru + 1000,- Kč plyn, elektřina a WiFi.

Na každém patře se nachází společná sušárna a elektromístnost. K bytu náleží sklepní kóje. V domě je společná kolárna.

Panelový dům byl kompletně revitalizován před 3 lety. V domě je nový výtah, všechny společné chodby a prostory nově vymalovány a osazeno nové osvětlení. Celý dům je v těch nejlepších rukou lidí, kteří výborně hospodaří a o dům a okolí se starají s láskou. V domě panuje všeobecná pohoda, klid a přátelství. Děti ocení rozlehlé dětské hřiště, rozlehlý zatravněný pozemek pravidelně sekaný se sběrem trávy, dospělí pak motorest Kalan, pivovar Medvěd a Hendrych nacházející se v těsné blízkosti. Všichni pak letní osvěžení v Labi a především zastávku MHD a linkových spojů Bus pouze pár metrů od domu. Přímo od vchodu lze vyrazit nejrůznějšími směry na pěší a cyklo výlety.

Neváhejte a přijďte se podívat. Po domluvě kdykoliv i o víkendech.

Byt bude volný do konce září, v případě domluvy i dříve.

Cena splatná v celé výši, splátky neakceptujeme.

K bytu přednostně nabízíme také nejprostornější garáž v okolí o ploše 25m2, cca 60m od domu,.viz foto. Cena za garáž je 250 000,- Kč.

Tato zvýhodněná cena je platná do 4.9.2017

Prosím jen vážné zájemce a slušné lidi. Byt prodáme jen pro trvalé bydlení, s ohledem na bezvadné sousedy nepřichází v úvahu další pronájem bytu novým vlastníkem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486501
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.