Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy • 1545 m² bez realitkySlapy - Slapy nad Vltavou, Středočeský kraj

Slapy - Slapy nad Vltavou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 Kč


Přímý majitel nabízí k prodeji velký zděný rekreační objekt (2 podlaží, zastavěná plocha 163m2) v bezproblémovém technickém stavu – původně podniková chata pro 4 rodiny. Hlavní předností je velký zastavěný pozemek (č. 728) na krásném místě v blízkosti vodní nádrže Slapy, kde se vydává stavební povolení pro nové větší stavby jen výjimečně. Velmi vhodné na snadnou rekonstrukci pro nadstandardní letní sídlo nebo i jako dům pro celoroční bydlení. Stavbu lze případně využívat pro rekreaci i v původním stavu (zdivo, střecha, okna, izolace - vše v pořádku, žádná vlhkost, zatekání apod.).

Obec Slapy je vzdálena 1km. Autem do centra Prahy cca 30-45min. Z obce několik přímých autobusů (361, 390, 360) do Prahy na metro na Smíchovské nádraží 32km, 44-48min.

Celková výměra pozemků (stavební pozemek + zahrada) je 1545m2. Na zahradě jsou krásné vzrostlé stromy a keře, zahrada je tedy připravena k užívání – potřebuje jen provést údržbu travního porostu a prořez některých náletových dřevin. Jedná se o pozemky 619/7, 619/108, 619/8, 619/6, 728), katastrální území Přestavlky u Slap. Nachází se na okraji chatové osady Lahoz, s dostatkem soukromí a zároveň pouze cca 6 minut pěšky od pláže (450m). V krátké pěší dostupnosti tenis, restaurace, nové 18 jamkové golfové hřiště (Golf Park Slapy – Svatý Jan, v TOP10 v ČR), zátoka s kotvištěm pro lodě, vč. možnosti snadného zbudování vlastního mola nebo pronájmu kotviště.

Pozemky mají přímého souseda pouze z jedné strany, jinak jsou obklopeny zelení a příjezdovou komunikací. Vaším sousedem bude stávající majitel tohoto objektu, který si ponechává sousední prakticky totožný objekt (st. 727) k soukromé rodinné rekreaci (aktuálně vlastníme obě tyto bývalé podnikové chaty).

GPS souřadnice stavby: 49°48'45.74"N, 14°25'03.32"E

Dispoziční a technický popis stavby:

1NP: Velká garáž a dílna, sklad. Vjezd do garáže napojen na příjezdovou komunikaci. Lze využít pro garážování vozidla nebo i k zazimování a uskladnění lodě. 2x WC – odpad do jímky.

2NP: 4 totožné obytné místnosti – původně pro rekreaci 4 rodin, se vstupem z venkovních teras na obou stranách domu. Odstraněním vnitřních příček vznikne velký obytný prostor, který lze dispozičně snadno upravit dle individuálních požadavků. Vhodné i pro další zvýšení nástavbou. Hlavní terasa orientována ideálně na jihozápad, se sluncem po celý den.

Stavba je založena v mírném svahu na základových pasech s kamennou podezdívkou, obvodové stěny jsou zděné, izolované proti zemní vlhkosti. Fasáda je stříkaná, vnitřní omítky vápenné štukové. Dveře dřevěné, okna zdvojená s okenicemi, podlahy s povlakovým povrchem PVC.

Krov příhradový se zavěšeným podhledem, krytina střechy a ostatní klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Elektroinstalace, komíny pro vytápění kamny na uhlí v každé místnosti.

Pitná voda z obecního řadu přivedena k domu, druhý vodovod místní užitková voda z Vltavy (placeno paušálně – libovolné množství užitkové vody). Odpady svedené do velké jímky, která byla dostatečná na celou sezonu pro rekreaci 4 rodin, příjezd fekálního vozu bez problémů.

Cena na vyžádání telefonicky, volejte přímého majitele, tel. 724 413 758.

Právní servis mohu zajistit – předpokládá se úhrada kupní ceny prostřednictvím notářské úschovy.

Mohu i pomoci s vyřízením hypotéčního úvěru.

RK s nabídkou dlouhodobé spolupráce nevolat, RK pouze v případě existence konkrétního vážného zájemce o koupi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486543
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha1 545
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.