Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 75 m² bez realitkyPražská, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský kraj

Pražská, Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 684 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt o dispozici 4+kk a rozloze 75,37 m2 je umístěn v 1. patře s orientací na jihozápad. K bytu náleží komora na patře. Všechny okna směřují do zahrádky. Byt je tvořen čtyřmi místnostmi, součástí dvou pokojů je prosklená veranda. Vytápění je řešeno elektrokotlem a ohřev vody zajišťuje bojler. Uvedená cena za byt je po rekonstrukci.

V domě prodáváme celkem 8 bytů o dispozici 1+kk - 5+kk ve stavu před či po rekonstrukci. Dům jako takový je celkově po zásadní rekonstrukci – plastová okna, fasáda, elektroinstalace, renovace společných prostor, sklepních prostor a dvora. Ke každému bytu náleží sklepní kóje a privátní parkovací stání. V blízké době zde bude dostavěna Billa, vzdálená 5 minut pěší chůze. Dopravní dostupnost do Prahy je zajištěna pomocí autobusové dopravy na zastávku Budějovická v 15-ti minutových intervalech. Autem se dostanete do centra hlavního města do 30 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486669
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.