Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyRižská, Praha - Hostivař

Rižská, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


KONTAKT NA MAJITELE: zde.pronajem.bytu@seznam.cz nebo SMS 603 287 492 ----

2+k.k. – Slunečný vršek, Hostivař - výborná lokalita pro bydlení, relaxaci a sport

Nový byt v nadstandardním provedení v rámci poslední dokončené etapy úspěšného all-inclusive residenčního projektu Slunečný vršek. Veškerá občanská vybavenost, lokalita velmi blízko hostivařské přehrady. Krásný byt v osobním vlastnictví v předposledním poschodí s balkonem.

Plocha 65 m2 – obývací pokoj s odděleným kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a WC, předsíň, komora, sklep, terasa o celkovém rozměru 13 m2. Byt je vhodný pro jednu nebo dvě výdělečně činné osoby bez domácích mazlíčků a dluhů.

Byt je částečně zařízený – kuchyňská linka s elektrickým sporákem, lednička. Připojení na internet a kabelovou televizi k dispozici.

Příznivá doprava – autobus na Metro C stanice Opatov nebo A stanice Skalka. Možnost parkování před domem a možnost pronajmout garážové stání v domě na separátní smlouvu.

Nájemné Kč 11 500,-- měsíčně, poplatky včetně elektrické energie Kč 2 500,-- měsíčně, kauce Kč 15 000,--.

Klidné místo s krásným okolím uprostřed přírody. Dlouhodobá velmi solidní spolupráce s vlastníkem. Byt volný od 1.12.2015, prohlídky možné po dohodě již nyní, kdy je byt do konce listopadu obsazen.

CONTACT FOR LANDOWNER:

zde.pronajem.bytu@seznam.cz nebo SMS 603 287 492 -----

2+k.k. – Sluneční vršek, Hostivař - a great location for living, relax and sport

A competely new very nice private property above standard-flat constructed as a part of the successful all-inclusive residential project Sluneční vršek. All services available, location close to Hostivař reservoir.

A flat – 65 m2 consists from a living room with a separate kitchen, badroom, bathroom and WC, foyer, cellar, terrace – 13 m2. Flat is suitable for one or two persons with permanent income without pets and debts.

Flat is partially equipped – kitchen unit, electric kitchen range, refrigerator. Connectivity for internet and cable TV is available.

Very convenient public traffic – bus to the Metro station C Kobylisy. A possibility for parking in front of the house and to rent a separate garage in the house for a separate contract.

Rent Kč 11 500,-- monthly, fees included electricity Kč 2 500,-- monthly, one depozitum Kč 15 000,--.

A very quite place with a beautiful surroundings close to the nature. A long term very solid co-operation with owner. Available since December 1st, 2015, visitors are welcome immediately - after agreement with owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu48668
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.