Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 4+kk • 114 m² bez realitkyVelflíkova, Praha - Dejvice

Velflíkova, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč


Nabízíme nově zrekonstruované kanceláře na klidném místě s vynikajícím dostupností MHD , v přízemí. Připraveno k okamžitému nastěhování, prostory domu z roku 1928, zrekonstruovány dle kladených požadavků dnešní doby, včetně PC sítě. V režii zahrnuto - vysokorychlostní internet 50 MBit/s (v krátké době bude přidána konektivita IPv6 ), el.energie, topení, vodné, stočné a úklid společných prostor. Objekt je střežen kamerovým systémem. Možnost parkovacího místa za poplatek. Vchod do budovy je umístěn ve vnitrobloku se zelení. Sleva možná při dlouhodobém pronájmu.

We offer newly renovated offices in a quiet location with excellent accessibility to public transport, on the ground floor. Ready to move in, premises of the house from 1928, reconstructed according to today’s requirements including the PC network. All the bills included - high-speed internet /IPv6 connectivity to be added shortly/, electricity, heating, water and cleaning of common areas. The building is secured by camera system. Possibility of a parking space for a fee. The entrance to the building is located in the courtyard with greenery.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486780
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha114
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.