Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 500 m² bez realitkyÚštěk - Vědlice, Ústecký kraj

Úštěk - Vědlice, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 590 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji velmi hezký rodinný dům se schváleným prostorem pro pohostinství a s pozemky o výměře cca 2.800 m2 (viz.katastrální mapa) na konci obce Vědlice u Úštěku v naprosto klidném prostředí a s navazujícím přístupem do lesa.

Objekt je dvojpodlažní s rozsáhlým půdním prostorem, který je možný přebudovat na další obytnou část či využít jinak, střecha je sedlová. Přední polovina přízemí je využívána pro bydlení, zadní trakt je dispozičně řešen k pohostinství. Druhé nadzemní podlaží je komunikačně propojeno s obytnou částí přízemí a je také využíváno k bydlení.

Objekt má vlastní studnu a je napojen i na veřejný vodovodní řád a na elektrickou síť. Vytápění je řešeno trojím způsobem. Centrální vytápění do topných těles je zbudováno ve variantě na plyn ze zásobníku, na tuhá paliva a pak tepelným čerpadlem vzduch-voda. Ve vybraných místnostech jsou pak osazena lokální topidla na tuhá paliva.

Přístup na pozemek je z veřejné obecní komunikace. V objektu jsou 2 garáže pro 3 auta a na pozemku jsou 4 krytá garážová stání. Na zahradě je krytý bazén, skleník, pergola s grilem a samostatný venkovní gril, uvnitř je sauna.

Dispozice objektu a užitná plocha vyplývá z přiložených plánků.

Vzhledem k žádané lokalitě Kokořínska je objekt ideálně určen pro toho, kdo rád spojí bydlení s provozováním podnikatelské činnosti (např. s restaurační činností) či lze objekt využít jako rekreační objekt či k trvalému bydlení.

Pro více informací volejte na telefon 723 904 065 anebo na telefon 602 234 368, prohlídky objektu jsou samozřejmostí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu486982
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha500
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.